Vezi aici topul celor mai bine plătite celebrităţi care nu au împlinit 30 de ani - FOTO

Beyonce Knowles s-a situat pe prima poziţie a topului din 2010 al celor mai bine plătite celebrităţi care nu au împlinit încă vârsta de 30 de ani realizat de revista Forbes, potrivit site-ului publicaţiei.

191 afișări
Imaginea articolului Vezi aici topul celor mai bine plătite celebrităţi care nu au împlinit 30 de ani - FOTO

Beyonce

Graţie unor contracte publicitare, turnee şi concerte extrem de profitabile, cele 12 celebrităţi, care nu au împlinit încă vârsta de 30 de ani, prezente în acest top Forbes au încasat împreună 573,5 milioane de dolari în perioada 1 iunie 2009 - 1 iunie 2010.

Media de vârstă a acestora este de 24 de ani.

Pe prima poziţie s-a situat cântăreaţa americană de R&B Beyonce Knowles, în vârstă de 28 de ani, care a obţinut în această perioadă venituri de 87 de milioane de dolari. Potrivit revistei Forbes, cântăreaţa a obţinut aceste venituri din cele peste 90 de concerte incluse în turneul ei mondial, din contractele publicitare cu L'Oreal şi Nintendo şi din vânzările generate de linia vestimentară Dereon.

Poziţia a doua este ocupată de cântăreaţa americană Britney Spears, în vârstă de 28 de ani, care, în ultimele 12 luni a obţinut venituri de 64 de milioane de dolari. Prezenţa ei pe această poziţie reprezintă o mare surpriză, ţinând cont de momentele dificile traversate de artista americană în ultimii ani. Britney Spears a susţinut un turneu mondial care a cuprins peste 90 de concerte şi a încheiat contracte profitabile cu brandurile de parfumuri Candies şi Elizabeth Arden.

Cântăreaţa Lady Gaga, în vârstă de 24 de ani, s-a clasat pe locul al treilea, cu venituri de 62 de milioane de dolari obţinute în ultimele 12 luni. Succesul ei se datorează, în opinia editorilor revistei Forbes, unei combinaţii de teatralitate, talent şi o imagine îndrăzneaţă, dar, totodată, prietenoasă pe care o cultivă. Lady Gaga, pe numele ei real Stefani Joanne Angelina Germanotta, a susţinut 106 concerte în această perioadă, a lansat o serie de piese cu mare priză la public - videoclipul "Telephone" a fost vizualizat de peste 90 de milioane de ori pe YouTube - şi s-a asociat cu o serie de sponsori importanţi - Miracle Whip, Virgin Mobile, Monster Cable şi Viva Glam.

Adolescenta Miley Cyrus, în vârstă de 17 ani, ocupă poziţia a patra, cu venituri de 48 de milioane de dolari obţinute în ultimul an, graţie serialului care a făcut-o celebră "Hannah Montana", rolurilor din lungmetrajele "The Last Song" şi "Hannah Montana" şi unui turneu de promovare a albumului "Can't Be Tamed", care a cuprins 57 de concerte.

Cântăreaţa country Taylor Swift ocupă poziţia a cincea, cu venituri de 45 de milioane de dolari în ultimele 12 luni. La vârsta de 20 de ani, Taylor Swift s-a clasat pe prima poziţie în topul celor mai bine vânduţi cântăreţi în 2009, albumul ei "Fearless" înregistrând vânzări de 3,2 milioane de unităţi, iar fanii descărcând de pe internet alte 12 milioane de unităţi de pe iTunes şi Amazon. Cântăreaţa a susţinut 100 de concerte în perioada citată şi a încheiat contracte profitabile cu Sony şi CoverGirl.

Pe poziţiile următoare în topul Forbes s-au situat, în ordine, jucătorul de baschet american LeBron James (25 de ani, 43 de milioane de dolari), jucătorul de tenis elveţian Roger Federer (29 de ani, 43 de milioane de dolari), jucătorul de fotbal american Eli Manning (29 de ani, 40 de milioane de dolari), jucătorul de fotbal american Terrell Suggs (27 de ani, 38 de milioane de dolari), jucătorul de fotbal portughez Cristiano Ronaldo (25 de ani, 36 de milioane de dolari), grupul The Jonas Brothers (Nick - 17 ani, Joe - 20 de ani şi Kevin - 22 de ani, 35,5 milioane de dolari) şi jucătorul de fotbal american Philip Rivers (28 de ani, 32 de milioane de dolari).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici