Vezi aici topul celor mai excentrici miliardari

Cum ar fi să-ţi poţi cumpăra zilnic un Ferrari sau un castel luxos în sudul Franţei, însă renunţi la tot ce ai doar pentru că eşti nefericit? Pare incredibil, însă cu adevărat viaţa poate fi mai surprinzătoare decât un film. Există miliardari care au renunţat la viaţa de huzur doar ca să aibă un trai liniştit.

70 afișări
Imaginea articolului Vezi aici topul celor mai excentrici miliardari

Vezi aici topul celor mai excentrici miliardari (Imagine: Mediafax Foto)

Karl Rabeder s-a născut într-o familie săracă şi toată viaţa a încercat să facă avere până în clipa în care a reuşit să strângă în conturi circa trei milioane de lire sterline. Chiar şi aşa, a renunţat la fiecare bănuţ din avere pentru că pur şi simplu nefericit, nu mai avea nicio idee şi, mai rău, chiar se plictisea.

Pare incredibil, nu-i aşa? Ei bine, el a renunţat la tot, inclusiv la vila luxoare din Franţa pentru a se retrage într-o mică cabană din lemn în Alpi.

Ce a facut cu banii? I-a donat unor fundaţii de caritate, scriu cei de la www.oddee.com, care au întocmit o listă a celor mai excentrici milionari.

Citeşte mai multe despre topul celor mai excentrici miliardari pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici