Vezi aici trailerul filmului în care joacă Carla Bruni - VIDEO

Trailerul filmului "Midnight in Paris", de Woody Allen, în care joacă şi prima doamnă a Franţei, Carla Bruni Sarkozy, a fost lansat. Filmul va fi proiectat în deschiderea Festivalului de la Cannes, pe 11 mai.

39 afișări
Imaginea articolului Vezi aici trailerul filmului în care joacă Carla Bruni - VIDEO

Vezi aici trailerul filmului în care joacă Carla Bruni

În trailerul filmului, Carla Bruni apare pentru doar câteva secunde, alături de Owen Wilson şi Rachel McAdams şi spune o singură replică.

În afară de Carla Bruni-Sarkozy, care debutează astfel într-un film, această "comedie romantică", filmată în vara anului 2010 în Paris, îi reuneşte pe Marion Cotillard, Léa Seydoux şi Gad Elmaleh, dar şi pe Owen Wilson, Rachel McAdams, Kathy Bates şi Adrien Brody.

Carla Bruni Sarkozy, născută Gilberta Bruni Tedeschi la 23 decembrie 1967 la Torino, Italia, este cântăreaţă şi fost fotomodel, care în anul 2008 a primit cetăţenia franceză. În 2002 a înregistrat, în limba franceză, albumul muzical "Quelqu'un m'a dit", care a avut un succes deosebit, mai ales în Franţa şi Elveţia. În 2008 s-a căsătorit cu preşedintele Franţei, Nicolas Sarkozy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici