Vezi care sunt cele mai în vogă operaţii estetice la Hollywood

La Hollywood toate femeile vor să arate mai tinere decât sunt. Motiv pentru care orice parte a corpului se operează: de la sfârcuri până la clitoris, totul poate fi modificat! Vezi care sunt cele mai solicitate operaţii estetice la Hollywood.

136 afișări
Imaginea articolului Vezi care sunt cele mai în vogă operaţii estetice la Hollywood

Vezi care sunt cele mai în vogă operaţii estetice la Hollywood (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Mutarea grăsimii de pe abdomen şi coapse pe faţă
Preţ: 3,000 $
Da, ai citit bine! Ultima modă la Hollywood în rândul femeilor cu bani care vor să pară veşnic tinere este să îşi îndepărteze grăsimea de pe abdomen sau coapse şi să şi-o mute pe..faţă! Da, grăsimea este tratată şi injectată în faţă pentru a îndepărta ridurile.

Citeşte mai multe despre cele mai în vogă operaţii estetice de la Hollywood pe www.acasatv.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici