Vezi cine va cânta în deschiderea galei premiilor Grammy 2011

Cântăreaţa Britney Spears va deschide cea de-a 53-a ediţie a premiilor Grammy, care va avea loc pe 13 februarie, la Staples Center din Los Angeles, cu piesa "Hold It Against Me", informează contactmusic.com.

20 afișări
Imaginea articolului Vezi cine va cânta în deschiderea galei premiilor Grammy 2011

Vezi cine va cânta în deschiderea galei premiilor Grammy 2011 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Piesa "Hold It Against Me" apare pe cel mai recent album al artistei americane, ce va fi lansat pe 15 martie. Cântăreaţa, deţinătoare a unui premiu Grammy pentru cel mai bun album dance, "Toxic", la ediţia din 2005, a lansat acest single la începutul lunii ianuarie, pe iTunes.

Printre artiştii care vor concerta la ediţia din acest an a premiilor Grammy se numără Eminem, Lady Gaga, Katy Perry şi Arcade Fire.

Rapperul american Eminem, care se bucură de o revenire spectaculoasă în industria muzicală, după ce s-a luptat mulţi ani pentru a-şi învinge dependenţa de droguri, a primit cele mai multe nominalizări la cea de-a 53-a gală a premiilor Grammy, concurând la 10 categorii. Eminem, în vârstă de 38 de ani, a fost nominalizat la trei categorii principale - "cel mai bun album al anului" ("Recovery"), "cel mai bun cântec al anului" ("Love The Way You Lie" - feat. Rihanna) şi "cel mai bun single al anului" ("Love The Way You Lie" - feat. Rihanna). Muzicianul american a mai fost nominalizat la alte şapte categorii secundare, specifice genului rap.

Printre ceilalţi artişti care au primit mai multe nominalizări la categoriile principale se numără starul R&B Bruno Mars, nominalizat la şapte categorii, în timp ce rapperul Jay-Z, cântăreaţa pop Lady Gaga şi grupul country Lady Antebellum au primit câte şase nominalizări.

Câştigătorii celor 109 categorii vor fi anunţaţi în cadrul unei gale ce va avea loc la Los Angeles, pe 13 februarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici