Vezi cum este lovit un avion de un fulger în timpul zborului - VIDEO

Un avion Airbus al Emiratelor Arabe Unite a fost lovit de un fulger în timpul zborului către Londra, iar momentul înspăimântător a fost filmat.

1038 afișări
Imaginea articolului Vezi cum este lovit un avion de un fulger în timpul zborului - VIDEO

Vezi cum este lovit un avion de un fulger

În momentul în care avionul se apropia de aeroportul Heathrow din Londra, cabina piloţilor a fost lovită de un fulger, scrie dailymail.co.uk.

Avionul A380 a aterizat în siguranţă pe aeroport la câteva minute după incident, iar cei 500 de pasageri şi membri ai echipajului care se aflau la bordul aeronavei nu au păţit nimic.

Avioanele sunt lovite foarte des de fulgere în timpul zborului, însă nu au daune mari, deoarece structura lor trebuie să conţină metal, care face electricitatea să treacă prin el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici