Vezi cum s-au îmbrăcat vedetele la petrecerea de aniversare a 7 ani de existenţă a revistei The One

Clubul Fratelli din Bucureşti a găzduit aseară petrecerea de aniversare a 7 ani de existenţă a revistei The One. Andreea Esca a venit cu o propunere interesanta pentru invitaţii ei: să se îmbrace ca nişte staruri de film.

818 afișări
Imaginea articolului Vezi cum s-au îmbrăcat vedetele la petrecerea de aniversare a 7 ani de existenţă a revistei The One

Andreea Esca

Andreea Esca: rochie Alexander McQueen, pantofi Yves St Laurent
"Nu sunt un personaj anume, sunt o actriţă în căutarea unui rol. Am venit la un casting, sper ca regizorul să mă aleagă", a spus Andreea Esca pentru Perfecte.ro.

Irina Nicolae: rochie Rhea Costa
"Nu am încercat să copiez lookul unei actriţe, dar mi s-a spus că semăn cu Eva Longoria", ne-a spus Irina.

Laura Coşoi: rochie Stefan Phelger, poşetă Emporio Armani
"Sunt Brigitte Bardot, mulţi m-au recunoscut. Nu ştiu dacă o să repet look-ul în viitor, însă cu siguranţă o să lupt pentru drepturile căţeilor", a spus Laura Cosoi.
Amalia Năstase: ţinută Dior
"La petrecerile tematice eu tot timpul o greşesc, ori pentru că nu am timp, ori că nu citesc invitaţia", ne-a spus Amalia Nastase.
Intră pe www.perfecte.ro să vezi un material video cu toate vedetele de la petrecerea The One deghizate în staruri de cinema.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici