Vezi unde vor locui prinţul William şi soţia lui

Prinţul William şi soţia lui Catherine se vor muta în lunile următoare la Kensington Palace, reşedinţa regală din Londra locuită în trecut de William, fratele său Harry şi mama lor, prinţesa Diana, a anunţat duminică un purtător de cuvânt de la Palatul St. James.

1347 afișări
Imaginea articolului Vezi unde vor locui prinţul William şi soţia lui

Vezi unde vor locui prinţul William şi soţia lui (Imagine: www.hrp.org.uk)

Noul duce de Cambridge şi fratele lui prinţul Harry au locuit la Kensington Palace cu mama lor, după divorţul dintre Diana şi prinţul Charles. William şi Catherine se vor muta însă într-o altă aripă a palatului.

"Ducele şi ducesa de Cambridge vor avea, temporar, drept reşedinţă regală la Londra o aripă a Palatului Kensington", a anunţat purtătorul de cuvânt al biroului prinţului William.

"Alte opţiuni pentru soluţii pe termen lung vor fi avute în vedere", a adăugat aceeaşi sursă.

"Reşedinţa principală a cuplului va rămâne casa lor de pe Insula Anglesey, iar biroul lor din Londra va avea mereu sediul la Palatul St. James", se afirmă în acelaşi comunicat.

Prinţul William şi soţia lui Catherine locuiesc în prezent pe Insula Anglesey din nordul Ţării Galilor, unde prinţul William îşi desfăşoară activitatea de pilot de elicopter în cadrul Royal Air Force (RAF).

Prinţul William şi Kate Middleton s-au căsătorit pe 29 aprilie, la catedrala Westminster din Londra, evenimentul având o audienţă globală estimată la circa 2 miliarde de oameni şi atrăgând aproximativ un milion de persoane pe străzile Londrei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici