Viaţa mondenă în 2013 - bebeluşul regal şi relaţiile destrămate ale "reginelor" pop. Care au fost principalele evenimente ale anului

Naşterea bebeluşului regal britanic, despărţirile "reginelor" pop de partenerii lor de viaţă, logodnele şi căsătoriile unor vedete de prim rang din industria de divertisment au marcat anul 2013 în lumea celebrităţilor internaţionale.

1263 afișări
Imaginea articolului Viaţa mondenă în 2013 - bebeluşul regal şi relaţiile destrămate ale "reginelor" pop. Care au fost principalele evenimente ale anului

Viaţa mondenă în 2013 - bebeluşul regal şi relaţiile destrămate ale "reginelor" pop. Care au fost principalele evenimente ale anului (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

CĂSĂTORII - LOGODNE

În 2012, multe vedete au decis să "intre în rândul lumii", fie logodindu-se, fie căsătorindu-se.

Actorul Christian Slater s-a căsătorit cu iubita sa, Brittany Lopez, într-o ceremonie neprogramată, spontană, în statul american Florida, iar cântăreaţa pop americană Kelly Clarkson, câştigătoarea primei ediţii a concursului "American Idol", organizat de televiziunea Fox, s-a căsătorit cu managerul de talente Brandon Blackstock.

La rândul său, miliardarul american de origine maghiară George Soros s-a căsătorit a treia oară, cu Tamiko Bolton, la New York, iar printre cei aproximativ 500 de invitaţi la nuntă s-au numărat Christine Lagarde, Jim Yong Kim, dar şi Bono.

Tatăl lui Beyonce, Mathew Knowles, s-a căsătorit cu iubita lui, Gena Avery, în Houston, Texas, în cadrul unei ceremonii la care cele două fiice ale sale, Beyonce şi Solange, nu au participat, în timp ce actorul Patrick Stewart, starul serialului "Star Trek: The Next Generation", s-a căsătorit cu logodnica lui, Sunny Ozell, în cadrul unei ceremonii oficiate de bunul său prieten actorul Ian McKellen.

Adam Clayton, basistul trupei irlandeze U2, s-a căsătorit cu iubita lui, modelul brazilian Mariana Teixeira, la Dublin, iar modelul Elle Macpherson s-a căsătorit cu logodnicul ei, Jeffrey Soffer, un miliardar din Miami, în cadrul unei ceremonii organizate pe insula Fiji.

La rândul ei, celebra Tina Turner este din nou o femeie căsătorită, întrucât artista americană şi partenerul ei de viaţă şi-ar fi unit destinele într-o ceremonie civilă discretă, în Elveţia. Cântăreaţa în vârstă de 73 de ani, care a devenit cetăţean elveţian în luna aprilie, s-a căsătorit cu producătorul muzical german Erwin Bach, în vârstă de 57 de ani.

Cineastul american George Lucas, creatorul francizei "Războiul Stelelor/ Star Wars", s-a căsătorit cu logodnica sa, Mellody Hobson, iar actriţa britanică Keira Knightley şi logodnicul acesteia, James Righton, s-au căsătorit într-o ceremonie organizată pe proprietatea de cinci milioane de dolari a familiei acesteia, în Mazan, o localitate de lângă Mont Ventoux (Franţa), în compania unui număr restrâns de invitaţi.

Actriţa Christina Applegate s-a căsătorit în 2013 cu muzicianul Martyn LeNoble, alegând să poarte la nuntă o ţinută creată de designerul român Maria Lucia Hohan, în timp ce actriţa Zoe Saldana, în vârstă de 35 de ani, s-a căsătorit cu logodnicul ei, artistul italian Marco Perego, la începutul acestei veri, într-o ceremonie privată, la care au participat doar prietenii şi membrii celor două familii.

O altă vedetă de prim rang de la Hollywood, actriţa americană Halle Berry, s-a căsătorit cu logodnicul ei, actorul francez Olivier Martinez, în iulie, într-o ceremonie intimă care a avut loc în Franţa.

În ceea ce priveşte căsătoriile regale, anul 2013 a fost marcat de căsătoria prinţesei Madeleine, fiica cea mică a regelui Suediei, care şi-a unit destinul, în iunie, la Stockholm, cu expertul în finanţe americano-britanic Christopher O'Neill, în cadrul unei ceremonii mult mai modeste decât somptuoasa nuntă a surorii sale Victoria, organizată în iunie 2010.

La rândul său, Andrea Casiraghi, fiul prinţesei Caroline de Monaco, s-a căsătorit cu logodnica sa, Tatiana Santo Domingo, într-o ceremonie intimă, discrete, la Palatul princiar din Monaco.

La capitolul "logodne celebre ale anului 2013" pot fi menţionate cele dintre actriţa Olivia Wilde şi actorul Jason Sudeikis, dintre actriţa Scarlett Johansson şi jurnalistul francez Romain Dauriac, dintre Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, şi modelul namibian Behati Prinsloo, dar şi logodna dintre Kelly Osbourne, fiica rockerului Ozzy Osbourne, şi maestrul bucătar specializat în patiserie Matthew Mosshart.

Totodată, anul 2013 a fost marcat de marketingul extrem de agresiv al echipelor de specialişti în comunicare angajate de cuplul alcătuit din rapperul Kanye West şi starleta Kim Kardashian.

Muzicianul american s-a logodit cu iubita lui, cerând-o în căsătorie, în octombrie - în ziua în care Kim Kardashian a împlinit vârsta de 33 de ani - în faţa unor prieteni apropiaţi şi membri ai celor două familii, prezenţi pe stadionul de baseball AT&T Park din San Francisco, pe care rapperul l-a închiriat pentru acel eveniment.

NAŞTERI – SARCINI - ADOPŢII

Alte vedete au decis să devină părinţi, anul 2013 fiind unul destul de "prolific" din acest punct de vedere.

Evenimentul anului 2013 a fost din acest punct de vedere venirea pe lume a bebeluşului regal britanic. Astfel, ducesa de Cambridge, soţia prinţului William, a născut un băieţel, în iulie, la maternitatea St. Mary din Londra, bebeluşul fiind primul copil al cuplului princiar britanic. Fiul prinţului William şi al ducesei de Cambridge a primit numele George Alexander Louis şi ocupă locul al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii. Anunţul oficial făcut la Londra referitor la naşterea bebeluşului regal a generat peste 25.300 de mesaje pe minut pe Twitter, în momentul în care a fost înregistrat vârful de activitate pe această platformă de microblogging, evidenţiind astfel interesul uriaş al oamenilor pentru acest eveniment. Informaţia referitoare la naşterea bebeluşului a fost menţionată de peste 2 milioane de ori în mesajele postate pe Twitter.

Şi alte case regale europene au avut motive de bucurie în 2013. Astfel, prinţesa Madeleine a Suediei şi soţul ei, expertul în finanţe americano-britanic Christopher O'Neill, aşteaptă primul lor copil, care se va naşte în martie 2014.

Două actriţe celebre de la Hollywood au devenit din nou mame în anul 2013: britanica Kate Winslet, căsătorită cu omul de afaceri Ned Rocknroll, a născut, în decembrie, un băieţel, iar americanca Halle Berry a născut un bebeluş, în octombrie, acesta fiind primul copil al vedetei cu soţul său, actorul francez Olivier Martinez.

O altă vedetă a cinematografiei internaţionale, actriţa Penelope Cruz, a devenit mamă pentru a doua oară, după ce a născut o fetiţă, în iulie. Bebeluşul, cel de-al doilea al cuplului alcătuit din actorii spanioli Penelope Cruz şi Javier Bardem, s-a născut în aceeaşi zi cu fiul prinţului William. Penelope Cruz şi soţul ei au deja împreună un fiu, Leonardo, în vârstă de doi ani şi jumătate.

Top-modelul Monica Cruz, sora mai mică a actriţei spaniole Penelope Cruz, a devenit mamă pentru prima dată, după ce a adus pe lume o fetiţă, în luna mai.

Starleta americană Kim Kardashian a născut, în iunie, primul ei copil, cu o lună înainte de termen. Kardashian a născut o fetiţă, alături de vedetă aflându-se în momentul naşterii logodnicul ei, rapperul Kanye West.

Pentru prima dată au devenit mame în acest an cântăreaţa Fergie, solista grupului Black Eyed Peas, şi actriţa Evan Rachel Wood.

În 2013, au devenit părinţi pentru a doua oară actorii Megan Fox şi Brian Austin Green, cântăreaţa şi actriţa Jessica Simpson şi cântăreaţa britanică Lily Allen.

La rândul ei, actriţa spaniolă de origine română Elsa Pataky, soţia actorului Chris Hemsworth, este din nou însărcinată şi va deveni mamă pentru a doua oară, în 2014.

Top-modelul ceh Eva Herzigova a devenit mamă pentru a treia oară, după ce a adus pe lume un băieţel, în aprilie, iar fotomodelul britanic Katie Price a devenit mamă pentru a patra oară, în 2013.

Nici bărbaţii nu s-au lăsat mai prejos din acest punct de vedere şi foarte mulţi actori şi muzicieni celebri au devenit tătici în 2013 sau urmează să devină în prima parte a anului 2014. Printre aceştia se remarcă actorul Owen Wilson, actorul Jeremy Renner, actorul britanic Hugh Grant, actorul de comedie Steve Martin, cântăreţul canadian Michael Bublé, actorul Vince Vaughn, actorul Channing Tatum, actorul Ian Ziering, cântăreţul canadian Bryan Adams şi cântăreţul britanic Elton John.

DIVORŢURI - DESPĂRŢIRI

2013 a fost însă şi un an al despărţilor, un număr foarte mare de vedete de prim rang luând decizia de a divorţa sau de a se separa de partenerii lor de viaţă.

Astfel, patru dintre "reginele" muzicii pop - Madonna, Britney Spears, Rihanna şi Kylie Minogue - s-au despărţit de partenerii lor de viaţă în 2013.

Cântăreaţa americană Britney Spears s-a despărţit de logodnicul ei, Jason Trawick, după o relaţie care a durat doi ani şi jumătate.

Cântăreaţa Madonna, în vârstă de 55 de ani, s-a despărţit de iubitul ei, dansatorul Brahim Zaibat, în vârstă de 25 de ani, punând astfel capăt unei relaţii care a durat trei ani.

Cântăreaţa australiană Kylie Minogue s-a despărţit de iubitul ei, modelul spaniol Andres Velencoso, după o relaţie care a durat cinci ani.

Cântăreţul şi compozitorul Chris Brown a confirmat cea de-a doua despăţire de Rihanna şi a petrecut, în 2013, cea de-a 24-a aniversare a sa fără cântăreaţă. Rihanna şi Chris Brown s-au despărţit prima dată în 2009, după ce artistul a agresat-o fizic pe iubita lui. De atunci, rapperul a avut o scurtă relaţie cu modelul Karrueche Tran, iar Rihanna, cu muzicianul Drake.

Cel mai răsunător divorţ din 2013 a fost acela dintre actorii Demi Moore şi Ashton Kutcher, care s-au separat în noiembrie 2011 şi au obţinut hotărârea oficială de divorţ, în noiembrie, la tribunalul superior din Los Angeles, la peste un an după ce starul din "Doi bărbaţi şi jumătate" a făcut demersurile pentru a pune capăt căsătoriei. Demi Moore a început relaţia cu Ashton Kutcher la câţiva ani după ce s-a despărţit de actorul Bruce Willis, cu care are trei fiice, pe vremea când Kutcher era un star în ascensiune, datorită rolului din serialul "That '70s Show".

La rândul său, actorul Orlando Bloom s-a despărţit de soţia sa, modelul australian Miranda Kerr, punând astfel capăt unei căsnicii care a durat trei ani. Actorul britanic şi modelul australian, unul dintre îngerii casei Victoria's Secret, şi-au început relaţia în 2007 şi s-au căsătorit după trei ani. Miranda Kerr, în vârstă de 30 de ani, a născut un băieţel, Flynn, în ianuarie 2011.

Actorul american Richard Gere s-a despărţit de soţia sa, Carey Lowell, punând astfel capăt unui mariaj care a durat 11 ani.

De asemenea, divorţul actorilor Diane Lane şi Josh Brolin a fost finalizat în mod oficial la sfârşitul lunii noiembrie.

Pe lista celebrităţilor care au decis să divorţeze în acest an de partenerii lor de viaţă figurează şi actorul Paul Hogan, starul francizei "Crocodile Dundee" - care a decis să divorţeze de soţia sa Linda Kozlowski -, rapperul şi producătorul muzical Timbaland - care a depus actele prin care solicită divorţul de Monique Mosley -, top-modelul Linda Evangelista - care s-a despărţit de Peter Morton pentru că nu au reuşit să se pună de acord în privinţa oraşului în care îşi doreau să locuiască împreună -, actriţa Natasha Henstridge, vedeta filmelor din seria "Specii" - care a cerut divorţul de cântăreţul scoţian Darius Campbell -, actriţa Ashley Judd - care s-a despărţit de pilotul de curse Dario Franchitti, muzicianul Bryan Ferry - care s-a despărţit de Amanda Sheppard, actorul George Clooney - care s-a despărţit de fosta practicantă de wrestling Stacy Kleiber, cântăreaţa Nicole Scherzinger - care s-a despărţit din nou de pilotul britanic de Formula 1 Lewis Hamilton.

Printre alte despărţiri notabile ale anului 2013 se remarcă cele dintre celebrul model britanic Naomi Campbell şi miliardarul rus Vladislav Doronin, dintre cântăreaţa Miley Cyrus şi actorul Liam Hemsworth şi dintre actorii Robert Pattinson şi Kristen Stewart, care au alcătuit un cuplu şi pe marele ecran, în filmele din franciza "Amurg/ Twilight".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici