Victor Rebengiuc, invitat special la spectacolul "Taxi - 15 ani", pe 17 martie, la Sala Palatului

Actorul Victor Rebengiuc se numără printre invitaţii speciali la spectacolul aniversar al trupei Taxi, prin care formaţia sărbătoreşte 15 ani de activitate, care va avea loc pe 17 martie, la Sala Palatului din Capitală, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

129 afișări
Imaginea articolului Victor Rebengiuc, invitat special la spectacolul "Taxi - 15 ani", pe 17 martie, la Sala Palatului

Victor Rebengiuc (Imagine: Theodor Panî / Mediafax Foto)

În luna martie, trupa Taxi împlineşte 15 ani de activitate. Pentru a sărbători aşa cum se cuvine, Taxi invită câţiva prieteni să i se alăture în spectacol, dar şi artişti din diferite zone. Până în acest moment, trupa Taxi a anunţat că va urca pe scena Sălii Palatului alături de Maia Morgenstern, Emilia Popescu, Cornelia Tihon, Victor Rebengiuc, Marius Florea Vizante, Corul Madrigal şi Grupul de copii "Do Re Mi".

"Mă simt onorat să iau parte la sărbătorirea celor 15 ani de existenţă şi desfătare pe care ni i-a oferit trupa Taxi, o formaţie pe care o stimez şi o apreciez extraordinar de mult", a declarat Victor Rebengiuc.

Una dintre cele mai iubite formaţii din România, trupa Taxi este apreciată pentru mesaj, versurile inteligente, umor şi sound. Fondator, compozitor şi textier al trupei Taxi, Dan Teodorescu şi-a pus întregul suflet în acest proiect. Având la activ peste o mie de concerte, o participare la Eurovision, şapte albume, numeroase videoclipuri, zeci de premii, Taxi revine la Sala Palatului pentru a-şi spune povestea. O va face în stilul caracteristic, cu autoironie şi umor. Cu acest prilej, trupa va lansa şi albumul "15".

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile în reţeaua Eventim - magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărtureşti, dar şi online, pe www.eventim.ro. Preţul biletelor variază în funcţie de categorie: VIP - 150 de lei, I - 120 de lei, II - 80 de lei şi III - 50 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici