Victoria Beckham a renunţat la implanturile cu silicon

Victoria Beckham a declarat într-un interviu acordat ediţiei britanice a revistei Vogue că a renunţat la implanturile cu silicon, deoarece îşi doreşte o siluetă cât mai naturală, informează popeater.com.

91 afișări
Imaginea articolului Victoria Beckham a renunţat la implanturile cu silicon

Victoria Beckham a renunţat la implanturile cu silicon (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Victoria, al cărei mariaj cu David Beckham a revenit în atenţia presei internaţionale, din cauza zvonurilor repetate despre infidelitatea celebrului fotbalist, declarase în trecut că trupul ei este "complet natural, cu excepţia unghiilor".

Însă în interviul acordat revistei Vogue, starleta britanică a recunoscut în premieră că a apelat la un chirurg plastician pentru a renunţa la acele "lansatoare de bazooka".

Totodată, Victoria Beckham susţine că felul în care arată nu ar trebui să facă subiectul unui articol, deoarece se consideră "o femeie cât se poate de normală".

"Sunt o fată care arată obişnuit, însă scot maximum din lucrurile cu care m-a înzestrat natura. Însă sunt o femeie cât se poate de obişnuită", a declarat cântăreaţa pentru revista Allure.

Victoria Beckham, fostă componentă a grupului Spice Girls, este căsătorită din 1999 cu fotbalistul britanic David Beckham, cu care are trei fii: Brooklyn, Romeo şi Cruz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici