Victoria Beckham despre cum l-a cunoscut de David Beckham: "Dragoste la prima vedere"

Victoria Beckham a descris momentul în care l-a cunoscut pe viitorul soţ, David, spunând că a fost dragoste la prima vedere şi mărturisind ca era "puţin ameţită", relatează Contactmusic, citând publicaţia Vogue UK.

4414 afișări
Imaginea articolului Victoria Beckham despre cum l-a cunoscut de David Beckham: "Dragoste la prima vedere"

Victoria Beckham despre cum l-a cunoscut de David Beckham: "Dragoste la prima vedere" (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ Hepta)

Designerul de moda (42 de ani) a scris o scrisoare destinată sieşi, cea de la vârsta de 18 ani, oferindu-şi sfaturi, vorbind despre lupta ei cu acneea, greutatea, încrederea în sine şi, de asemenea, a descris noaptea în care l-a întâlnit (fiind un pic beată) pe David în lounge-ul jucătorilor echipei Manchester United.

Scrisoarea a fost publicată în ediţia din octombrie a revistei britanice Vogue pe a cărei copertă apare vedeta (http://www.vogue.co.uk/article/victoria-beckham-october-vogue-cover-star).

"Învaţă mai mult despre fotbal, mai ales despre regula de offside", a transmis acesta versiunii sale mai tinere. "Iar dragostea la prima vedere chiar există. O să ţi se întâmple în lounge-ul jucătorilor echipei Manchester United – dar o fii un pic beată, deci detaliile sunt înceţoşate".

"În timp ce majoritatea celorlalţi jucători de fotbal vor sta la bar şi vor bea cu colegii lor de echipă, tu îl vei vedea pe David stând deoparte împreună cu familia sa (nici măcar nu e în prima echipă; tu eşti cea famioasă, în momentul ăsta). Şi are un zâmbet atât de drăguţ (...) O să-ţi ceară numărul de telefon (în prezent încă are biletul de avion dinspre Londra către Manchester pe care i-ai notat numărul tău)", a povestit vedeta.

În scrisoare, Victoria a transmis versiunii sale mai tinere: "Ştiu că te lupţi cu anumite probleme - nu eşti cea mai frumuşică sau cea mai slabă sau cea mai bună la dans din liceu. Niciodată nu te-ai integrat cum trebuie. Ai o acnee care-ţi dă bătăi de cap (...)".

Dar viitorul apropiat urma să o facă pe Victoria parte din formaţia Spice Girls, ceea ce a însemnat şi transformarea acesteia într-un model în ceea ce priveşte vestimentaţia.

"O să ajungi să-ţi faci de cap cu o gramadă de haine; o sa participi la gale de premiere arătând extravagant. O să treci de la o extremă la alta din punct de vedere vestimentar şi mă bucur că o să te simţi liberă să îţi exprimi personalitatea", a mai spus Victoria în scrisoarea adresată sieşi la vârsta adolescenţei.

Victoria Beckham (născută pe 17 aprilie 1974) s-a remarcat ca membră a grupului Spice Girls, iar în ultimii ani a devenit creatoare de modă, lansând mai multe colecţii. Aceasta a a reuşit de-a lungul anilor o transformare spectaculoasă, devenind dintr-o cântăreaţă pop - pe vremea când făcea parte din grupul Spice Girls - un designer de modă foarte apreciat, ale cărei colecţii sunt prezentate la marile evenimente de profil din lumea întreagă.

Formaţia Spice Girls, creată în 1994, a cunoscut succesul după lansarea primului single, "Wannabe", în 1996, acesta situându-se pe primul loc în topurile muzicale din 30 de ţări. Astfel s-a născut un fenomen internaţional similar Beatlemaniei, "Girl Power".

Pe 31 mai 1998, în plin turneu, Geri Halliwell a anunţat că va părăsi trupa. Cele patru membre rămase - Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Bunton, Melanie Chisholm - au lansat un al treilea album în 2000, "Forever", iar trupa s-a destrămat în februarie 2001.

În 2007, cântăreţele s-au reunit pentru o scurtă perioadă de timp, pentru turneul "Return of the Spice Girls", care s-a bucurat de un enorm succes.

Victoria Beckham (ex Adams) s-a căsătorit cu fotbalistul David Beckham pe 4 iulie 1999, iar cei doi au împreună patru copii: Brooklyn Joseph, Romeo James, Cruz David şi Harper Seven.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici