Victoria Beckham şi Ricky Martin au fost ”cei mai beţi” invitaţi de la nunta Evei Longoria

Victoria Beckham şi Ricky Martin au împărţit titlul de ”cel mai beat invitat” la nunta Evei Longoria potrivit răspunsului dat de vedeta din ”Desperate Housewives” într-un interviu oferit lui Andy Cohen, arată contactmusic.net

27105 afișări
Imaginea articolului Victoria Beckham şi Ricky Martin au fost ”cei mai beţi” invitaţi de la nunta Evei Longoria

Victoria Beckham şi Ricky Martin au fost ”cei mai beţi” invitaţi de la nunta Evei Longoria

Eva Longoria a dezvăluit că un eventual concurs pentru cel mai beat invitat la nunta ei din 2016 s-ar încheia cu un rezultat de egalitate între prietenii ei buni Victoria Beckham şi Ricky Martin.

Actriţa din ”Desperate Housewives” s-a căsătorit cu Jose Antonio Baston în Mexic, în 2016 şi a dezvăluit abia acum că prietenii ei faimoşi au gustat din plin tăriile din meniu.

Victoria a şi creat rochia purtată de Eva la ceremonie, astfel explicând jurnaliştii nevoia fostei componente a trupei Spice Girls de a se relaxa după luni de muncă la veşmântul miresei.

Cele două sunt în continuare prietene bune, după naşterea fiului său, Santiago, în iunie 2018, Eva bazându-se pe experienţa Victoriei, aceasta având patru copii cu vârste cuprinse înre 20 şi 8 ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici