Victoria Nuland i-a oferit lui Titus Corlăţean un buchet de flori. Ministrul de Externe împlineşte astăzi 46 de ani

Victoria Nuland, asistentul secretarului de stat al SUA, i-a oferit, sâmbătă, ministrului de Externe, Titus Corlăţean, un buchet de flori cu ocazia zilei de naştere.

143 afișări
Imaginea articolului Victoria Nuland i-a oferit lui Titus Corlăţean un buchet de flori. Ministrul de Externe împlineşte astăzi 46 de ani

Victoria Nuland, Titus Corlăţean (Imagine: Marius Dumbraveanu/ Mediafax Foto)

Victoria Nuland a venit la întâlnirea cu ministrul de Externe, de la sediul MAE, cu un buchet de flori.

Acesta era un cadou pentru Titus Corlăţean, care împlineşte sâmbătă 46 de ani.

De altfel, în cadrul declaraţiilor de după întrevedere, diplomatului i-a mulţumit ministrul de Externe că "şi-a făcut timp într-o zi atât de specială" pentru a se întâlni cu ea.

Deşi iniţial întrevederea ar fi trebuit să dureze o jumătate de oră, discuţiile dintre cei doi oficiali au durat mai bine de o oră.

Vizita de două zile la Bucureşti a Victoriei Nuland se înscrie într-un turneu european care a început marţi în Olanda şi care a inclus Germania şi Lituania. De la Bucureşti, Nuland va pleca la Paris.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici