Victoria şi David Beckham vor avea o fetiţă

Victoria şi soţul ei, David Beckham, vor deveni părinţii unei fetiţe în această vară, a anunţat cu multă mândrie fotbalistul britanic, vineri, într-o conferinţă de presă organizată la Los Angeles.

167 afișări
Imaginea articolului Victoria şi David Beckham vor avea o fetiţă

Victoria şi David Beckham vor avea o fetiţă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cele două vedete britanice au anunţat în luna ianuarie că vor deveni din nou părinţi. Victoria Beckham va naşte cel de-al patrulea copil al cuplului cel mai probabil în luna iulie.

Victoria, fostă membră a grupului Spice Girls, îşi exprimase deja dorinţa de a avea şi o fetiţă, pe lângă cei trei băieţi ai cuplului Beckham, admiţând într-un interviu recent că ar fi dispusă să rămână însărcinată şi pentru a cincea oară, dacă bebeluşul cu care este acum însărcinată va fi tot un băieţel.

"Evident, suntem deja foarte norocoşi pentru faptul că vom deveni din nou părinţi, dar acum voi putea să spun pentru prima oară: «E o fetiţă!»", a declarat David Beckham într-o conferinţă de presă transmisă de televiziunea ESPN.

Fotbalistul britanic în vârstă de 35 de ani şi soţia sa în vârstă de 36 de ani au împreună trei băieţi: Brooklyn, în vârstă de 12 ani, Romeo, în vârstă de opt ani, şi Cruz, în vârstă de şase ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici