VIDEO AMUZANT: Simţul datoriei dus la extrem. Ce face acest poliţist?

Poliţiştii de la circulaţie sunt recunoscuţi pentru entuziasmul lor atunci când doresc să-i prindă pe cei care încalcă regulile. Însă un vietnamez şi-a depăşit cu mult îndatoririle atunci când a decis să facă un gest neaşteptat pentru a obţine amenda.

2571 afișări
Imaginea articolului VIDEO AMUZANT: Simţul datoriei dus la extrem. Ce face acest poliţist?

VIDEO AMUZANT: Simţul datoriei dus la extrem. Ce face acest poliţist?

Locotenentul Nguyen Manh Phan i-a cerut şoferului unui autobuz, Phung Hong Phuong, să oprească, deoarece conducea pe partea greşită a carosabilului în Hanoi, Vietnam, scrie Daily Mail.

După ce bărbatul de 37 de ani a refuzat să prezinte actele şi a sărit înapoi în autobuz, poliţistul s-a prins de ştergătoarele autovehiculului în încercarea de a-l opri, însă şoferul nu a făcut asta, ci, din contră, a accelerat.

Şoferul a oprit în final autobuzul şi a fost arestat. El a mărturisit ulterior că s-a speriat, deoarece ispăşise deja o condamnare de patru ani de închisoare, după ce a accidentat mortal o persoană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici