Noul iubit al lui Jennifer Lopez, aşa cum nu ţi l-ai fi imaginat. A fost o "albină dansatoare" - VIDEO

Casper Smart este un dansator cu o carieră frumoasă în faţă, iar viaţa lui sentimentală este legată de una dintre cele mai frumoase femei din lume, Jennifer Lopez. Dar el nu a avut întotdeauna cele mai mari şanse, după cum o arată şi un videoclip în care a apărut la 18 ani.

1457 afișări
Imaginea articolului Noul iubit al lui Jennifer Lopez, aşa cum nu ţi l-ai fi imaginat. A fost o "albină dansatoare" - VIDEO

Noul iubit al lui Jennifer Lopez, aşa cum nu ţi l-ai fi imaginat. A fost o "albină dansatoare"

Filmul din 2008 face parte dintr-o campanie a companiei ce fabrică îngheţată, Haagen-Dazs, menit să atragă atenţia asupra diminuării populaţiei de albine, informează Daily Mail.

Deşi îmbrăcat într-un costum de albină, Casper este în centrul campaniei şi îşi etalează calităţile de dansator.

"Hey albinuţe, albinuţe, albinuţe, am găsit nişte nectar. DJ Honey (n.r. - Miere), dă-i drumul", spune Casper la începutul filmuleţului. 

Jennifer Lopez l-a ajutat şi în carieră pe Casper, el fiind unul dintre personajele principale ale videoclipului "Dance Again".

Drept cadou pentru ziua de naştere, J. Lo. i-a cumpărat o camionetă Dodge Ram, pe care dansatorul a folosit-o deja pe străzile Los Angelesului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici