VIDEO Andra sau Delia? Cum ne place? Cine ne place?

Pe 24 şi 25 ianuarie, Andra a concertat la Sala Palatului. Pe 26 ianuarie şi pe 5 martie Delia concertează la Hard Rock Cafe şi Sala Palatului. Care-i diferenţa dintre Andra şi Delia? Cum alegem un concert sau altul?

2220 afișări
Imaginea articolului VIDEO Andra sau Delia? Cum ne place? Cine ne place?

Andra sau Delia? Cum ne place? Cine ne place? VIDEO

Dincolo de vizualizări, concerte promovări, de fapt, ce regăsesc fanii Andra şi Delia în ”jocul scenic” al vedetelor sale?

Andra nu e Delia, Delia nu e Andra. Şi, iată, nu sunt de comparat, cert:

Andra

1. Despărţirea - comparaţia cuminte cu metamorfoza florii

Andra - Floare De Nu-Ma-Uita

2. Deschiderea englezească, liniaritatea vocală şi mixul sonor:

Andra feat. David Bisbal - Without You

3. Totul şi nimic, dar cu o linişte casnică a schimbărilor:

Andra - Iubirea Schimba Tot

4. Interviul cuminte, ”drăguţ”:

Măruţă: Hai să văd cum te-ai descrie, cum te-ai recomanda în câteva rânduri?

Andra: Pot să mă recomand şi într-un singur rând, dar dacă vrei mai multe, iată: o femeie care ştie că lucrurile au importanţa pe care le-o dăm noi. O femeie care ştie ce vrea şi care e mulţumită cu ce are. Rugăciunile de copil mi-au fost ascultate, asta ştiu sigur.

Delia

1. Un tip de filosofie a vieţii, o dilemă existenţială: ”Cine m-a făcut om mare!? /Nu m-a intrebat ce mi se pare, /Ce mi se pare că-i corect, ce mi se pare că-i nedrept/ Cine m-a făcut defect?”

Delia-Cine m-a facut om mare

2. Cruda trădare. Detalii fiziologice ale despărţirii:

Delia - Ce are ea

 

3. Împărtăşirea stărilor limită.

Delia - Da, mama

4. ”Bestia dezlănţuită”, o spunere a lucrurilor pe nume:

Exemplu este scrisoarea către tineri şi părinţi, după ”1234”, videoclip contestat de părinţi, considerat prea lasciv:

”Bună! Sunt Delia şi nu mă ocup cu educaţia ta! Nu-s nici mă-ta, nu-s nici tac-tu, nu-ţi sunt diriginte şi în niciun caz profa de religie! Tu mămico ţine-ţi pruncul “ocupat” ! Ţine-l departe de MTV, de internet şi alte nenorociri care-l pot afecta emoţional pe minorul în cauza. MTV-ul nu va intră în casă cu forţă, mami! Scoate cablul, mami! Du-l la teatru, mami! Ai opţiuni destule, mămico! Creşte-ţi odrasla după bunul plac, dar nu da vină, scumpă mama, pe playlistul de la radio! Radioul e opţional mami! Nu vă ţine nimeni “ostatici” în faţa unui post de muzică. Ştiu că eşti o mama deşteaptă şi echilibrată! Şi tu poţi! Doar tu, mami! E datoria ta! În cazul în care eşti o mămică mai relaxată şi staţi împreună pe MTV, explică-i copilului, că ce vede pe sticlă, în clipurile lor (Kanye, Rihanna, Lady Gaga, Beyonce şi chiar Nirvana, Guns, Aerosmith, Die Antword, Prince, Prodigy, David Bowie, Marylin Manson, Metallica) nu trebuie să şi facă! Să nu lingă cruci ca-n clipurile Madonnei, mami! Pentru că da, ştim, Madonna e o nenorocită!!! Să nu-l laşi, mami, să-şi îndese şoareci în gură, ca-n clipurile lui Die Antword, mami! Să nu-l laşi să incendieze o casă, sau să răpească oameni, doar pentru că Eminem o face într-un video! Să nu-l laşi să se uite la Deftones – You’ve seen the butcher! E cu sângeeee, mamiiiii!!!!”

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici