VIDEO Shia LaBeouf a fost arestat. Gestul extrem al actorului

Actorul Shia LaBeouf a fost arestat după ce ar fi intrat într-o altercaţie cu un bărbat în apropierea unui muzeu din oraşul New York, relatează Associated Press.

1603 afișări
Imaginea articolului VIDEO Shia LaBeouf a fost arestat. Gestul extrem al actorului

Actorul Shia LaBeouf a fost arestat după ce l-a bătut pe un bărbat în faţa unui muzeu

Poliţia a precizat că actorul i-ar fi tras fularul unui bărbat neidentificat în vârstă de 25 de ani, joi dimineaţă, în afara clădirii Museum of the Moving Image din Queens, zgâriindu-i şi faţa acestuia.

Potrivit poliţiştilor, LaBeouf l-ar fi şi împins pe bărbatul respectiv, care a refuzat îngrijiri medicale.

LaBeouf este acuzat că l-a atacat pe bărbat. Nu este clar dacă actorul are un avocat care să furnizeze date suplimentare asupra cazului.

LaBeouf şi-a petrecut primele zile din mandatul de preşedinte al lui Donald Trump cântând "Nu ne va diviza" în faţa unei camere care filma în direct, în afara clădirii muzeului.

Filmarea realizată live este pentru un proiect artistic public şi participativ pe care LaBeouf alături de doi colaboratori ai săi intenţionează să-l desfăşoare pentru următorii patru ani.

 

Shia LaBeouf a devenit celebru după rolul lui Sam Witwicky din primele trei filme din seria SF "Transformers", care s-au bucurat de un imens succes de casă. Apoi, LaBeouf a fost distribuit în alte două pelicule cu încasări excepţionale - "Indiana Jones şi Regatul Craniului de Cristal" şi "Ochi de vultur/ Eagle Eye". Anul 2009 i-a adus din nou două roluri în filme cu succes de casă - "Transformers: Răzbunarea celor învinşi" şi "New York, I Love You", iar, în 2010, a jucat alături de Michael Douglas în "Wall Street: Banii sunt făcuţi să circule". Recent, Shia LaBeouf a jucat, alături de Brad Pitt, în drama de război "Fury", de David Ayer.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici