VIDEO. Bill Gates, în rol de Secret Santa pe Reddit. Ce cadouri a primit o femeie din SUA de la fondatorul Microsoft

O femeie din SUA care a participat la un schimb de cadouri între necunoscuţi, numit adesea „Secret Santa”, organizat de platforma Reddit, a primit cadouri chiar din partea lui Bill Gates, transmite CNN.

361 afișări
Imaginea articolului VIDEO. Bill Gates, în rol de Secret Santa pe Reddit. Ce cadouri a primit o femeie din SUA de la fondatorul Microsoft

Sursa FOTO: Captură Twitter @reddit

Shelbi, în vârstă de 33 de ani, a participat pentru a 95-a oară la schimbul de cadouri între necunoscuţi organizat de Reddit, relatează CNN.

În ziua în care s-a dus să-şi ridice coletul de la oficiul poştal, unul dintre funcţionari i-a dezvăluit entuziasmat că cel care i-a trimis cadoul este chiar Bill Gates.

Shelbi a observat un document cu numele miliardului ataşat coletului alături de poza acestuia şi a realizat că, într-adevăr, Bill Gates a fost Secret Santa. 

Coletul care conţinea cadourile de la Bill Gates, cântărea peste 35 de kilograme, asfel încât Shelbi a trebuit să-l transporte în portbagajul maşinii.

Coletul primit de Shelbi conţinea, printre altele, cărţile preferate ale lui Bill Gates din 2019, o pălărie Harry Potter, o pereche de cercei, un hamac, jucării pentru pisica lui Shelbi, un manuscript rar al romanului „Marele Gatsby”, precum şi numeroase obiecte de colecţie din serialul „Twin Peaks”. 

Cel mai emoţionant cadou făcut de Bill Gates a fost donaţia către o asociaţie americană pentru bolnavii cu afecţiuni cardiace, făcută în memoria mamei lui Shelbi.

Cadoul a venit însoţit şi de o felicitare în care Bill Gates i-a adresat lui Shelbi câteva cuvinte care au impresionat-o până la lacrimi.

„Ştiu că niciun cadou nu poate compensa pentru moartea cuiva care a însemnat atât de mult. Mi-a părut rău când am aflat de moartea mamei tale, aşa că am făcut o donaţie către Asociaţia Americană pentru Afecţiuni Cardiace. Sper că pentru tine şi familia ta viaţa va intra din nou pe făgaşul normal, anul acesta.", a scris Bill Gates în felicitarea de Crăciun.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici