VIDEO | Brooke Shields ar fi putut fi Prima Doamnă a Statelor Unite. Actriţa a dezvăluit cum a încercat Donald Trump să o ”agaţe”

Frumoasa actriţă Brooke Shields a dezvăluit modul în care preşedintele Donald Trump a întrebat-o dacă vrea să iasă la o întâlnire cu el, acum câţiva ani, scrie The Huffington Post.

1036 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Brooke Shields ar fi putut fi Prima Doamnă a Statelor Unite. Actriţa a dezvăluit cum a încercat Donald Trump să o ”agaţe”

Replica de agăţat a lui Donald Trump pentru Brooke Shields te va face să

În cadrul emisiunii "Watch What Happens Live with Andy Cohen" de marţi, actriţa de 52 de ani a povestit cum Donald Trump a încercat să o scoată la o întâlnire, imediat după ce acesta a divorţat, în 1999, de cea de-a doua soţie a lui, Marla Maples.

Tipic stilului lui Trump, acesta a folosit o replică de agăţat cel puţin ciudată.

"El a spus:" Chiar cred că ar trebui să ne întâlnim noi doi, pentru că tu eşti iubita Americii şi eu sunt cel mai bogat om din America şi asta le-ar plăcea oamenilor", a explicat Shields.

Actriţa din "Suddenly Susan" a evitat avansurile lui Trump, spunându-i că are un prieten care nu ar fi prea "fericit" cu privire la o posibilă relaţie cu magnatul american.

Povestea lui Shields a venit în timpul unui joc în care trebuia să ghicească cu cine a fost fotografiată de-a lungul anilor. În momentul în care pe ecran a apărut o poză alb-negru cu Trump, făcută la un eveniment caritabil, ea s-a strâmbat şi a scos limba. "Nici măcar nu pot vorbi", a adăugat aceasta.

În ultimele luni, actriţe precum Salma Hayek, Candice Bergen şi Emma Thompson au mărturisit diferite ipostaze în care au intrat în contact cu actualul preşedinte al Statelor Unite. Nu de puţine ori acesta le-a invitat în oraş, iar ele l-au refuzat.

Thompson a recunoscut în luna martie că acum regretă gestul. "Aş vrea să fi acceptat", a spus starul britanic. "Gândiţi-vă la poveşti!"

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici