VIDEO | Cântăreaţa Cardi B va juca alături de Vin Diesel în „Furios şi Iute 9”: Sunt obosită, dar abia aştept

Artista rap americană Cardi B va face parte din distribuţia filmului „Furios şi iute 9", actorul Vin Diesel distribuind un clip video, marţi, pe reţeaua de socializare online Instagram, în care apare pe platourile de filmare din Marea Britanie alături de cântăreaţă, potrivit Variety.

1205 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Cântăreaţa Cardi B va juca alături de Vin Diesel în „Furios şi Iute 9”: Sunt obosită, dar abia aştept

VIDEO | Cântăreaţa Cardi B va juca alături de Vin Diesel în „Furios şi Iute 9”: Sunt obosită, dar abia aştept

Ştiu că eu sunt extenuat. Toţi am dat tot ce am putut pentru filmul ăsta", le-a transmis actorul Vin Diesel admiratorilor lui.

Sunt obosită, dar abia aştept", a adăugat artista rap.

 

 

 

Acesta este primul rol al lui Cardi B, după apariţia în pelicula „Hustlers: Striptease pe Wall Street", regizat de Lorene Scafaria.

Pelicula „Furios şi iute 9" este regizată de Justin Lin, sub amprenta căruia a fost realizată şi cea de-a şasea parte a francizei.

Din distribuţia filmului mai fac parte Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Jordana Brewster, Helen Mirren şi Charlize Theron.

Totodată, starul muzicii reggaeton, portoricaniul Ozuna, în vârstă de 27 de ani, şi luptătorul John Cena, în vârstă de 42 de ani, vor interpreta roluri în pelicula "Furios şi iute 9".

„Legătura globală pe care franciza o are cu admiratorii şi respectul pe îl manifestă faţă de fani nu se compară cu nimic din ce am văzut până acum. Trebuie să-ţi câştigi respectul în mai multe privinţe, dar apoi eşti absolut şi neaşteptat de bine primit în familie. A fost foarte, foarte special şi mă simt extrem de norocos", a declarat John Cena pentru publicaţia Entertainment Weekly.

Filmul "Furios şi iute 9" va fi lansat în mai 2020.

Cardi B, pe numele său adevărat Belcalis Almanzar, este o artistă rap originară din New York, ale cărei muzică şi viaţă personală au dominat cultura pop americană în ultimii doi ani. Artista a atras atenţia cu mesajul puterii la feminin prezent în piesele sale, prin relaţia sa tumultuoasă cu rapperul Offset, dar şi prin colaborări muzicale precum "I Like It", "Girls Like You" şi 'Taki Taki". Albumul său de debut, "Invasion of Privacy", a câştigat premiul pentru cel mai bun material discografic rap la gala premiilor Grammy din 2019.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici