VIDEO | Cum arată interiorul epavei "Evanghelia" din Costineşti. Imagini cum nu aţi mai văzut cu celebrul vas

Un tânăr curajos s-a aventurat în interiorul epavei de la Costineşti şi a prezentat lumii întregi starea deplorabilă în care se află aceasta.

14606 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Cum arată interiorul epavei "Evanghelia" din Costineşti. Imagini cum nu aţi mai văzut cu celebrul vas

VIDEO | Cum arată epava din Costineşti

Aflat într-un caiac şi înarmat cu o cameră GoPro, bărbatul a surprins cele mai întunecate locuri din celebra epavă. 

Filmuleţul de 3 minute a surprins starea deplorabilă în care se află vasul, întreaga construcţie fiind cuprinsă de rugină şi la un pas să se prăbuşească.

Nava are peste 131 de metri lungime, peste 17 metri lăţime şi peste patru metri lăţime. Numele acesteia, înca vizibil, "Evanghelia" este al patrulea pe care nava l-a purtat.

Vasul a făcut parte dintr-o serie de nave (Empire) care au servit guvernul britanic.

Nava "Evanghelia" a eşuat la 15 octombrie 1968, iar din cauza costurilor prea mari de recuperare a fost abandonată. Epava a intrat în patrimoniul statului român şi a devenit simbolul staţiunii Costineşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici