VIDEO Elton John ar putea cânta la funeraliile lui George Michael

Elton John ar plănui să interpreteze o versiune emoţionantă a piesei "'Don't Let The Sun Go Down On Me" în cadrul funeraliilor lui George Michael. Potrivit relatărilor, vor avea loc două ceremonii funerare, atât pentru familie, cât şi un tribut public pentru fani, informează presa britanică.

578 afișări
Imaginea articolului VIDEO Elton John ar putea cânta la funeraliile lui George Michael

Elton John ar putea cânta la funeraliile lui George Michael (Imagine: Hepta/ Arhiva Foto Mediafax)

Sir Elton John, în vârstă de 69 de ani, ar intenţiona să interpreteze o versiune a celebrului duet "Don't Let The Sun Go Down On Me", înregistrat în 1992, alături de George Michael, relatează contactmusic.com.

Sir Elton John este renumit pentru interpretarea tulburătoare a piesei "Candle in the Wind" pe care a oferit-o în cadrul funeraliilor Prinţesei Diana de Wales, ce s-au desfăşurat în catedrala Westminster Abbey din Londra, în 1997.

Presa britanică citează o sursă care ar fi declarat pentru publicaţia Daily Star: "Vor fi atât de mulţi oameni care-l regretă pe George şi atât de mulţi prieteni. Va fi cea mai de amploare ceremonie funerară de la funeraliile Prinţesei Diana încoace. Elton va cânta la fel cum a cântat şi pentru Lady Di".

De asemenea, presa britanică relatează că detalii oficiale despre ceremonia funerară a superstarului George Michael nu au fost încă furnizate, dar potrivit unor surse, reprezentanţii artistului ar urma să organizeze o ceremonie pentru familie şi un tribut public la care pot participa fanii.

Potrivit declaraţiei purtătorului de cuvânt al lui George Michael, familia cântăreţului a fost profund emoţionată de numărul mare de fani care l-au omagiat pe superstar.

"Suntem impresionaţi până dincolo de cuvinte de incredibila revărsare de iubire cu care a fost înconjurat George în orele şi zilele de după vestea trecerii sale în nefiinţă", a declarat purtătorul de cuvânt al lui George Michael.

De asemenea, purtătorul de cuvânt a negat informaţiile despre circumstanţele suspecte în care s-a produs decesul starului, răspândite de presa internaţională: "Contrar anumitor relatări din presă, nu au existat circumstanţe suspecte legate de moartea lui George Michael şi le mulţumim din toată inima celor care, în spiritul dreptăţii, au ales să-l celebreze pentru viaţa şi moştenirea artistică pe care o oferă umanităţii în aceste momente de suferinţă", a adăugat purtătorul de cuvânt al lui George Michael.

Compozitorul şi cântăreţul George Michael s-a stins din viaţă în reşedinţa sa din Oxfordshire, pe 25 decembrie 2016, la vârsta de 53 de ani.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici