VIDEO | Fashion-ul se îmbină cu umorul pe Tik Tok. O altfel de comunitate se formează în jurul brandurilor de lux

  • Importante branduri de lux se orientează către TikTok în ultima vreme
  • Gucci, Fendi, Luis Vuitton sunt printre nou veniţii pe platformă
  • Ţinta sunt membrii Generaţiei Z, dintre care 54% folosesc Tik Tok
183 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Fashion-ul se îmbină cu umorul pe Tik Tok. O altfel de comunitate se formează în jurul brandurilor de lux

Chiar dacă Trump stâmbă din nas, Luis Vuitton, Fendi, Dior sau Gucci dau năvală în TikTok, cu gândul la cei 800 de milioane de utilizatori.

"Gucci Model Challenge" de pe TikTok, n-a ieşit probabil cum au dorit cei de la Gucci, cei mai mulţi participanţi au luat mai degrabă peste picior provocarea. Însă scopul de a construi o comunitate în jurul brandului a fost atins.

Cea mai nouă prezenţă pe TikTok a unui brand de lux este Luis Vuitton, care se alătură astfel unor nume grele ca Balenciaga, Dior, Burberry, Yves Saint Laurent. Prada sau Tiffany sunt prezente pe TikTok, fără însă să aibă vreo acţiune notabilă.

Ţinta tuturor sunt membrii Generaţiei Z, cei născuţi între 1996 şi 2010. 54% dintre ei folosesc TikTok. Iar odată cu pandemia, când săptămânile modei au avut loc ba online, ba deloc, marile branduri din modă caută noi metode să ajungă la potenţialii cumpărători.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici