VIDEO Mannequin Challenge între astronauţi

Mannequin Challenge, mişcarea lansată în Statele Unite, a ajuns în spaţiu. Astronauţii de pe Staţia Spaţială Internaţională, aflată la 350 de kilometri deasupra Pământului, au răspuns provocării şi s-au filmat stând nemişcaţi ca nişte manechine în condiţii de imponderabilitate.

701 afișări
Imaginea articolului VIDEO Mannequin Challenge între astronauţi

Mannequin Challenge între astronauţi VIDEO (Imagine: Mediafax Arhiva Foto)

Filmarea a fost postată pe Twitter de astronautul francez Thomas Pesquet şi s-a viralizat pe reţelele de socializare.

Staţia Spaţială Internaţională, un proiect de peste 150.000 de milioane de dolari, la care participă 16 naţiuni, este format în prezent din 14 module permanente şi orbitează, cu o viteză de peste 27.000 de kilometri pe oră, la o distanţă de circa 350 de kilometri de Pământ.

Sursa articol

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici