VIDEO: Moment emoţionant pe Twitter. Blocaţi în case, italienii încearcă să reînvie optimismul prin cântec

  • Izolaţi în casele lor din cauza pandemiei de coronavirus, italienii încearcă să rămână optimişti cu puţinele mijloace pe care le mai au la îndemână.
  • Într-o înregistrare postată pe o reţea de socializare, se poate auzi cum mai mulţi italieni cântă în cor un cântec tradiţional.
  • Italia a raportat 250 de decese în ultimele 24 de ore, cel mai mare număr de morţi înregistrat până acum într-o singură zi.
1556 afișări
Imaginea articolului VIDEO: Moment emoţionant pe Twitter. Blocaţi în case, italienii încearcă să reînvie optimismul prin cântec

Sursa foto: Twitter@valemercurii

Într-o înregistrare postată pe Twitter de un italian din Siena, se poate auzi cum mai mulţi italieni cântă în cor un cântec tradiţional. Imaginile ce apar în postare prezintă o stradă absolut pustie.

„Oamenii din oraşul meu natal, Siena, cântă un cântec popular din casele lor înşirate pe o stradă pustie, încercând să îşi încălzească sufletele în timpul carantinei impuse din cauza COVID-19”, este mesajul scris pe Twitter.

Italia a raportat, vineri seara, 250 de decese în 24 de ore, din cauza infecţiei cu noul coronavirus.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 2.547 de noi cazuri de îmbolnăvire şi 250 de decese.

Numărul total al deceselor înregistrate în Italia din cauza COVID-19 a ajuns, vineri, la 1.266, iar cel al îmbolnăvirilor la 17.660.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici