VIDEO| Momentul în care scafandrii italieni salvează un bebeluş din marea îngheţată

Paza de coastă din Italia a surprins momentul dramatic în care un scafandru salvează o fetiţă în vârstă de un an după ce un vas cu migranţi a naufragiat în Mediterana, în apropiere de Lampedusa, Sicilia.

843 afișări
Imaginea articolului VIDEO| Momentul în care scafandrii italieni salvează un bebeluş din marea îngheţată

VIDEO| Momentul în care scafandrii italieni salvează un bebeluş din marea îngheţată

Imaginile arată cum salvatorul înoată spre un grup de naufragiaţi şi preia copilu. Aduce fetiţa la barca de salvare, ţinându-i capul deasupra apei, până ce o predă colegilor săi în siguranţă. Părinţii copilului au fost şi ei salvaţi, relatează EuroNews.

Cel puţin 149 de oameni au fost recuperaţi din valuri, iar aproximativ 20 sunt încă declaraţi dispăruţi după incidentul petrecut la mai puţin de doi kilometri de ţărm. Supravieţuitorii declară că proveneau din Algeria, Tunisia şi Pakistan.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici