VIDEO | Momentul în care un bărbat a fost la un pas să fie „îngropat” de o avalanşă

Canadianul Bryon Howard a filmat momentul în care zăpada s-a prăvălit în apropierea Lacului Louise, pe cale să îl îngroape. A povestit cum a fost experienţa, după cum arată 660citynews.

339 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Momentul în care un bărbat a fost la un pas să fie „îngropat” de o avalanşă

Sursă: Youtube

Un canadian din Alberta a fost surprins de o avalanşă în timp ce alerga pe o potecă din apropierea Lacului Louise, a relatat 660citynews. Agentul imobiliar Bryon Howard a filmat momentul în care zăpada s-a prăvălit de pe versantul muntelui. „Am privit peste umăr şi am văzut-o venind spre mine”, a descris bărbatul.

 

Acesta a povestit că pe grupul lui de alergători de pe Facebook se postează deseori fotografii din timpul ieşirilor, aşa că şi-a scos repede telefonul şi a filmat momentul.

Howard a povestit că i-a trecut prin minte că ar putea sfârşi îngropat în zăpadă, dar a adăugat că a fost o experienţă interesantă şi că acum are o altă percepţie asupra vitezei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici