Video VIDEO | Noi scene de la petrecerea nunţii Claudiu Manda-Olguţa Vasilescu. Dansul mirilor/ Ludovic Orban, despre eveniment: Nu sunt atei, sunt păgâni

Apar noi imagini de la petrecerea nunţii lui Claudiu Manda cu Olguţa Vasilescu, acestea surprinzând dansul mirilor, dar şi momente în care cei doi dansează pe melodia „Bună seara, iubito”, interpretată de Loredana Groza.

4331 afișări

Petrecerea de nuntă a fostului ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, cu Claudiu Manda continuă să fie un subiect de actualitate pe reţelele de socializare.

Beatrice Sorescu, soţia vicepreşedintui CNA Nicolae Bălaşa, a publicat pe Facebook imagini cu dansul mirilor, care a deschis oficial petrecerea de nuntă.

„O nuntă specială pentru nişte oameni speciali! Casă de piatră şi o viaţă plină de frumos!”, a scris autoarea postării.

De asemenea, tot Beatrice Sorescu a publicat şi imagini în timp ce cei doi miri dansau pe melodia „Bună seara, iubito”, interpretată de Loredana Groza, prezentă la nuntă.

Lia Olguţa Vasilescu postase pe pagina de Facebook mai multe imagini de la nunta sa, printre acestea surprinzând şi momentul în care cântă la microfon, alături de soţul ei Claudiu Manda şi în prezenţa lui Liviu Dragnea „Imnul Universităţii Craiova", scris de Adrian Păunescu. În alte fotografii s-au putut observa mirii pe ringul de dans, dar şi Liviu Dragnea şi iubita sa Irina tot pe ringul de dans. Liviu Dragnea a fost internat, în urmă cu o săptămână, în spital din cauza unor probleme la spate.

Nunta, cu meniul oltenesc, după cum a anunţat chiar mirele Claudiu Manda, a avut loc în judeţul Dolj. La petrecere au fost invitaţi 500 de oameni, printre care premierul Viorica Dăncilă şi liderul PSD Liviu Dragnea.

Petrecerea a venit după ce, de Dragobete, cei doi s-au căsătorit în faţa ofiţerului de stare civilă şi s-au cununat şi religios.

Atât Olguţa Vasilescu, cât şi Claudiu Manda au mai fost căsătoriţi şi fiecare are câte un copil din căsătoria anterioară. În 2015 Claudiu Manda a divorţat de Andreea, medic stomatolog. Lia Olguţa Vasilescu a fost căsătorită cu Ovidiu Răzvan Wlassopol, membru al Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiară.

Orban: „Am deschis dimineaţă televizorul şi nu mi-a venit să cred ce am văzut”

Ludovic Orban a declarat, duminică, la Cluj-Napoca, la întâlnirea regională nord – vest a PNL, că participanţii la nunta Liei Olguţa Vasilescu cu Claudiu Manda i-au sfidat pe toţi românii care cred în Dumnezeu, care respectă tradiţia bisericii şi care ţin în această perioadă postul Paştelui.

„Am deschis dimineaţă televizorul şi nu mi-a venit să cred ce am văzut. Suntem în postul Paştelui, orice român credincios, care respectă tradiţia, care îşi respectă semenii ştie că în postul Paştelui nu se fac nunţi. Ce credeţi că am văzut la televizor? Toată ciuma roşie, toţi cei care se băteau cu cărămida în piept că ei fac referendumul pentru familie, arătându-şi ca nişte farisei credinţa, dar nu în Dumnezeu, ci în idolul la care nu au voie să se închine, s-au dus şi au sărbătorit la nuntă, sfidând pe toţi românii care cred în Dumnezeu, care respectă tradiţia bisericii şi care ţin în această perioadă postul Paştelui. Ăştia nici atei nu sunt, ci mai degrabă sunt păgâni şi nu mai au voie să conducă România”, a spus Orban.

PNL a organizat, duminică, la Cluj-Napoca întâlnirea regională nord-vest cu peste 6.500 de aleşi locali, activul de partid şi candidaţii PNL pentru alegerile europarlamentare.

Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda s-au căsătorit de Dragobete în faţa ofiţerului de stare civilă şi s-au cununat şi religios, însă au organizat petrecerea abia sâmbătă, în comuna Işalniţa, judeţul Dolj.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici