VIDEO. Oraşul american în care aruncatul cu bulgări de zăpadă este ilegal. Ce s-a întâmplat după ce Poliţia a încalcat legea

Într-un orăşel din statul american Wisconsin aruncatul cu bulgări de zăpadă este ilegal, iar bulgării sunt încadraţi în aceeaşi categorie cu pietrele, relatează Huffington Post.

239 afișări
Imaginea articolului VIDEO. Oraşul american în care aruncatul cu bulgări de zăpadă este ilegal. Ce s-a întâmplat după ce Poliţia a încalcat legea

Sursa FOTO: Captură video

În oraşul Wausau din Wisconsin, USA, aruncatul cu bulgări de zăpada este ilegal potrivit unei legi din 1962 care încadrează bulgării de zăpadă în aceeaşi categorie cu pietrele şi alte obiecte care pot cauza rău. 

Persoanele care se încumetă la o joacă cu bulgări de zăpadă riscă să fie sancţionate de Poliţie, totuşi autorităţile se gândesc să schimbe această lege, informează Huffinton Post.

Iniţiativa autorităţilor de a decriminaliza aruncatul cu bulgări de zăpadă se datorează în mare parte criticilor primite la nivel naţional faţă de o lege care a fost foarte puţin folosită. În 15 ani doar două persoane au fost sancţionate pentru aruncatul cu bulgări de zăpadă.

Departamentul Poliţiei din Wasau a produs un video amuzant care îi înfăţişează pe Şeful Poliţiei şi pe Primarul oraşului participând la o bătaie cu bulgări de zăpadă, alături de mai mulţi poliţişti.

Imaginile îl arată pe Şeful Poliţiei care aruncă bulgări de zăpadă în Primarul oraşului, iar în mod ironic nimeni nu este sancţionat.

Mesajul clipului este că atât timp cât aruncatul cu bulgări este o activitate distractivă, care nu face rău nimănui, legea nu va fi aplicată.

Consiliul oraşului Wausau se va reuni luna viitoare pentru a discuta despre posibila decriminalizare a aruncatului cu bulgări de zăpadă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici