VIDEO | Robert de Niro îi critică dur pe copiii lui Donald Trump: „I-aş dezmoşteni”

Robert de Niro a pornit un atac dur la adresa copiilor lui Donald Trump, actorul criticând comportamentul acestora, dar şi pe tatăl lor, relatează Foxnews.ro

1790 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Robert de Niro îi critică dur pe copiii lui Donald Trump: „I-aş dezmoşteni”

VIDEO | Robert de Niro îi critică dur pe copiii lui Donald Trump: „I-aş dezmoşteni”

Actorul Robert de Niro a adresat critici dure la adresa copiilor lui Trump, în cadrul unui show televizat, relatează Foxnews

De Niro este un critic declarat al preşedintelui Donald Trump, pe care l-a numit în trecut un „om de nimic" şi un „bufon". 

Nu se ştie în ce manieră De Niro a fost ofensat de copiii lui Trump, însă acesta a fost extrem de vehement în declaraţiile live din timpul emisiunii televizate: 

„Dacă copii mei s-ar comporta în aceeaşi manieră în care se comportă copiii lui Trump, nu aş mai vrea să fiu rude cu ei. I-aş dezmoşteni", a declarat celebrul actor.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici