VIDEO: Tatăl lui Meghan Markle atacă dur acţiunile fostului cuplu regal: Este o insultă adusă Reginei şi poporului britanic

  • Thomas Markle atacă afirmaţiile controversate făcute de fiica sa şi Harry cu privire la utilizarea brandului Royal
  • Potrivit lui Harry şi Meghan, Casa Regală nu are niciun drept asupra numelui Royal, în afara graniţelor Marii Britanii
  • Cuplul, care s-a mutat în Canada, a fost nevoit să retragă de la vânzare produsele inscripţionate cu brandul Royal
1660 afișări
Imaginea articolului VIDEO: Tatăl lui Meghan Markle atacă dur acţiunile fostului cuplu regal: Este o insultă adusă Reginei şi poporului britanic

VIDEO: Tatăl lui Meghan Markle atacă dur acţiunile fostului cuplu regal: Este o insultă adusă Reginei şi poporului britanic

Thomas Markle în vârstă de 75 de ani, a lansat un atac dur la adresa cuplului Meghan Markle şi Harry. După ce au fost nevoiţi să renunţe la numele Royal din brandul Royal Sussex, cei doi şi-au exprimat indignarea pe reţelele de socializare. Aceştia au declarat că Casa Regală nu are niciun drept asupra numelui Royal în afara graniţelor Marii Britanii, relatează Daily Mail.

Într-un interviu luat de presa britanică, Thomas Markle a declarat că este revoltat de maniera în care Meghan Markle şi prinţul Harry au gestionat situaţia cu Casa Regală. 

Meghan Markle şi Harry s-au stabilit în Canada împreună cu fiul lor Archie. Cei doi au cheltuit mii de lire pentru a construi site-ul brandului Sussex Royal. Regina Marii Britanii a apelat la cei mai buni avocaţi pentru a-i obliga pe Harry şi Meghan să renunţe la numele de Royal. Cuplul a  fost nevoit să retragă de pe piaţă mai multe produse sub marca Sussex Royal. 

Cei doi şi-au manifestat public indignarea faţă de tratamentul aplicat de Casa Regală. Cei doi au susţinut că atât Regina cât şi Guvernul britanic nu ar fi avut niciun temei legal pentru a-i opri din a continua businesul sub numele Sussex Royal.

„Nu cred că au dreptul să se dreseze astfel Reginei. Este o insultă faţă de Regină şi faţă de poporul britanic”, a declarat Thomas Markle.

Acesta a mai adăugat că fiica lui l-a abandonat înainte de căsătoria acesteia cu Harry şi nici măcar nu i-a dat ocazia să-şi cunoască nepotul.

El a mai mai acuzat-o pe Meghan că şi-a abandonat chiar propria mamă şi a lăsat în urmă familia britanică. 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici