VIDEO Trucuri de spălare a părului iarna pentru a-l păstra sănătos şi frumos

  • Un specialist în sănătatea părului a dezvăluit câteva trucuri de spălare a părului iarna, pentru a-l păstra în stare bună.
  • Într-un video viral, femeia susţine că oamenii ar trebui să-şi spele părul diferit iarna.
  • Fanii care au încercat deja metoda ei susţin că au observat o îmbunătăţire la părul lor.
1838 afișări
Imaginea articolului VIDEO Trucuri de spălare a părului iarna pentru a-l păstra sănătos şi frumos

VIDEO Trucuri de spălare a părului iarna pentru a-l păstra sănătos şi frumos

Femeia specializată în sănătatea părului a folosit un model pentru a demonstra cum ar trebui să fie spălat părul în perioada de iarnă, iar videoclipul a adunat milioane de vizualizări, potrivit Mirror.

În primul rând, asiguraţi-vă că părul este complet înmuiat înainte de a adăuga orice produs, pentru a vă asigura că acesta este absorbit rapid.
 
Apoi, daţi cu balsam, dar numai de la jumătatea părului până la vârfuri, pentru a nu-l îngreuna. De asemenea, acest truc protejează părul de uscarea cauzată de şampon.
 
Ulterior se aplică şamponul, frecându-l în mâini înainte de a-l aplica pe scalp, ceea ce asigură că orice şampon care ajunge pe vârfuri alunecă datorită balsamului.
 
Ea explică faptul că vârfurile trebuie şamponate doar dacă este clar că s-au acumulat resturi de produs în păr, precum fixativ sau altele.
 
În cele din urmă, se clăteşte părul şi se aplică din nou balsam, dar de data aceasta se lasă să acţioneze timp de trei minute înainte de a-l clăti cu apă rece.
 
Videoclipul a devenit viral şi mulţi urmăritori i-au mulţumit pentru sfaturile sale care au dat rezultate.
 
@golabbeauty

##hairtok ##healthyhair ##hairgrowth

♬ original sound - Alkemist Organics

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici