VIDEO Un actor-cheie din "Game Of Thrones", DEZVĂLUIRI despre noul sezon al serialului. SPECULAŢIILE fanilor

Actorul Iain Glen, care îl intepretează pe Jorah Mormont din "Game Of Thrones", a dezvăluit într-un interviu pentru Stuff că aventurile personajului său din serialul fantasy ar putea ajunge la final. Cu toate acestea, fanii emisiunii speculează că Mormont ar putea supravieţui până în sezonul 8.

448 afișări
Imaginea articolului VIDEO Un actor-cheie din "Game Of Thrones", DEZVĂLUIRI despre noul sezon al serialului. SPECULAŢIILE fanilor

Un actor-cheie din "Game Of Thrones", DEZVĂLUIRI despre noul sezon al serialului. SPECULAŢIILE fanilor

'Game Of Thrones' a reuşit de-a lungul celor şase sezoane difuzate să impresioneze spectatorii de pe mapamond cu acţiunea care îi ţine cu sufletul la gură pe fani, scene surprinzătoare şi poveşti redate cu iscusinţă cinematografică.

În acest an, cel de-al 7-lea sezon al emisiunii va fi difuzat un pic mai târziu decât în mod obişnuit, premiera noului sezon fiind programată pentru iulie, producătorii GOT confirmând că şi numărul episoadelor a fost redus de la 10 la 7.

Când va reveni pe micile ecrane, fanii îşi vor revedea personajele preferate, dar şi răufăcătorii dispersaţi de-a lungul celor şapte regate, dar şi pe cei de dincolo.

Unul dintre personajele "Game Of Thrones" este Ser Jorah Mormont, cunoscut şi ca Jorah the Andal, lordul exilat, jucat de Iain Glen. Deşi Jorah a fost contaminat de boala Greyscale, el luptă cu forţă pentru a se asigura că Daenerys Targaryen ajunge pe Tronul de Fier.

Într-un interviu pentru Stuff, Iain Glen a făcut câteva dezvăluiri despre rolul personajului său, unul dintre cele preferate de fani, spunând că în curând călătoria lui Mormont ar putea ajunge la final: "Mereu mi-a făcut plăcere să joc rolul lui Jorah. A fost un rol bun pentru mine deocamdată. Sfârşitul meu s-ar putea să fie aproape, dar deocamdată sunt bine."

Numeroase personaje mor în 'Game Of Thrones', iar creatorii serialului nu se dau în lături să ucidă personajele preferate sau să scape de ele într-un mod brutal.

Deşi comentariile lui Iain Glen nu dezvaluie prea mult din acţiunea filmului, actorul semnând un acord de confidenţialitate referitor la sezonul 7 al serialului, cuvintele sale că este „bine” până acum ar putea fi mai sugestive decât intenţia sa, fanii speculând ca personajul sau ar putea supravieţui pâna la sezonul 8.

'Game Of Thrones' revine pe HBO pe 16 iulie.

Încă de la lansare, "Game Of Thrones/ Urzeala tronurilor" a devenit un fenomen global şi cel mai iubit serial din istoria HBO. În 2015, serialul a fost cel mai căutat produs de televiziune de pe motorul de căutare Google şi cel mai dezbătut serial pe conturile reţelei de socializare Facebook din Statele Unite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici