VIDEO Un pui de capră născut cu un singur ochi IMENS face senzaţie în mediul online. ”Capra ciclop” i-a FERMECAT pe internauţi

Iedul negru, născut cu un singur ochi, provine din Assam, India, iar stăpânul lui nici că putea fi mai fericit: acesta îşi priveşte animăluţul ca o minune, scrie Huffington Post.

1124 afișări
Imaginea articolului VIDEO Un pui de capră născut cu un singur ochi IMENS face senzaţie în mediul online. ”Capra ciclop” i-a FERMECAT pe internauţi

VIDEO Un pui de capră născut cu un singur ochi IMENS face senzaţie în mediul online. ”Capra ciclop” i-a FERMECAT pe internauţi (Imagine: Captură Video)

Iedul a fost născut pe 10 mai cu un singur ochi, o singură ureche şi doar cu o parte din nas, din cauza unei condiţii numite ”ciclopie”, care apare în uter, atunci când cele două emisfere ale creierului nu se separă.
 
De obicei, animalele care se nasc cu o astfel de condiţie mor la câteva ore după ce se nasc, dar această capră a sfidat aşteptările, potrivit Barcroft TV.
 
Iedul atrage multă atenţie asupra fermei unde s-a născut, iar stăpânul lui, Mukhuri Das, este foarte fericit.
 
“Am fost şocat. Este un miracol, iar oamenii au tot venit la mine la fermă ca să vadă puiul de capră. Ar putea fi un semn de la Dumnezeu faptul că iedul s-a născut la noi acasă”, a spus acesta.
 
Das crede că iedul ciclop îi aduce noroc lui şi familiei sale.
 
“Foarte multă lume vine la noi acasă ca să vadă iedul cu un singur ochi. Suntem fericiţi că ne face faimoşi”, mai spune proprietarul.
 
 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici