VIDEO Un utilizator TikTok s-a filmat în timp ce atingea cea mai veninoasă meduză. Ce gest a făcut

  • Un utilizator popular de pe TikTok, Alexa, care are aproape 1 milion de urmăritori, a postat recent un videoclip în care se arăta mângâind, ridicând şi chiar lingând o meduză albastră de o culoare izbitoare care zăcea pe plajă.
  • Caracatiţa cu inel albastru este extrem de periculoasă, deşi este o creatură mică şi drăguţă, are venin suficient pentru a ucide 26 de oameni în câteva minute.
1608 afișări
Imaginea articolului VIDEO Un utilizator TikTok s-a filmat în timp ce atingea cea mai veninoasă meduză. Ce gest a făcut

Sursa foto: Profimedia

„O să o iau. Aşa arată - da, este o meduză, uite cât de mare este. Încă se mişcă! O voi linge”.

@alexa_reed2

##fyp ##foryoupage ##paratupagina don’t try this ⚠️⚠️

♬ original sound - Alexareed

Portuguese Man o' War sau Bluebottle este una dintre cele mai periculoase meduze din ocean. Cunoscută pentru înţepăturile dureroase, această „teroare plutitoare” frecventează plajele din Australia şi înţeapă până la 10.000 de oameni pe an. Au fost raportate chiar cazuri de înţepături Bluebottle care au dus la deces, în special la persoanele vulnerabile.

Un alt TikToker a făcut video în care explică de ce aceste meduze trebuie ţinute la distanţă, potrivit IFL Science.
 
Din fericire, Alexa pare să fi scăpat nevătămată. Cu toate acestea, videoclipul oferă câteva lecţii importante. În primul rând, cei care călătoresc în străinătate şi doresc să se bucure de viaţa sălbatică, trebuie să înveţe cele comune pericole, astfel încât să se poată îndepărta de ele.
 
În al doilea rând şi cel mai important, cei care găsesc vieţuitoare ciudate, trebuie să se ferească de ele. Plantele şi animalele ar trebui admirate de la o distanţă sigură. 
 
@mndiaye_97

##stitch with @alexa_reed2 ##ohno ##nature##ocean

♬ original sound - Mndiaye_97
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici