VIDEO Viaţa de film a lui Zlatan Ibrahimovic, în cinematografe din toamnă. Iată trailerul oficial

  • „I am Zlatan” este filmul care spune povestea lui Zlatan Ibrahimovic.
  • Filmul este regizat după autobiografia lui Ibrahimovic cu acelaşi nume.
  • Ibrahimovic a jucat pentru cluburi ca Juventus, Inter, Milan, Barcelona şi Manchester United.
614 afișări
Imaginea articolului VIDEO Viaţa de film a lui Zlatan Ibrahimovic, în cinematografe din toamnă. Iată trailerul oficial

ŞTIRILE 20210629 I AM ZLATAN

Nu este prezent la Euro 2020, din pricina unei accidentări, dar suedezul Zlatan Ibrahimovic rămâne un personaj fabulos al fotbalului actual. La 39 de ani, nordicul joacă la AC Milan, formaţie de Liga Campionilor în Serie A.

Povestea lui Zlatan Ibrahimovic se va muta de pe terenul de fotbal pe ecranele de cinematograf.

„I am Zlatan” este filmul regizat după autobiografia sa cu acelaşi nume. Pelicula va arăta povestea suedezului, de la problemele din familie, la conflictele cu colegii şi la ridicarea către glorie. Filmul lui Ibrahimovic va intra în cinematografe pe 10 septembrie. 

De la primele lovituri în minge, cu o copilărie dificilă, până la reuşite ca băiat cu o ambiţie care îl deosebeşte: aceasta este drumul lui Zlatan Ibrahimovic, în trailerul filmului „Eu sunt Zlatan”.

Autobiografia a fost scrisă împreună cu Jakob Beckman şi cu David Lagercrantz. 

Iată trailerul oficial al peliculei:

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici