VIDEOCLIP AMUZANT: Un bărbat încearcă să coboare pe o scară rulantă care merge în sens invers

Un om de afaceri care părea beat a fost înregistrat în timp ce încerca să coboare pe o scară rulantă care funcţiona în sens invers, cei mai mulţi dintre trecători încercând timp de două minute să-l întoarcă din drum şi recurgând, în cele din urmă, la butonul de oprire de urgenţă a scărilor.

380 afișări
Imaginea articolului VIDEOCLIP AMUZANT: Un bărbat încearcă să coboare pe o scară rulantă care merge în sens invers

VIDEOCLIP AMUZANT: Un bărbat încearcă să coboare pe o scară rulantă care merge în sens invers

Bărbatul, îmbrăcat în costum şi cu o servietă în mână, a fost filmat în staţia de metrou Tottenham Court Road, din Londra, în timp ce încerca în repetate rânduri să coboare pe scara rulantă care mergea în direcţia opusă, scrie Daily Mail.

Deşi nu înainta deloc, acesta a continuat să meargă pe scară cu o determinare perseverentă şi nu s-a răzgândit nici când alţi trecători i-au atras atenţia că se deplasează în direcţia greşită. O femeie a încercat de mai multe ori să îl îndepărteze de scară, dar bărbatul nu a luat-o în seamă, continuându-şi drumul, fără succes.

După ce s-a străduit pentru mai mult de două minute să ajungă jos în timp ce oamenii veneau din direcţia opusă, omul de afaceri a fost ajutat de un trecător binevoitor, care a apăsat butonul de oprire de urgenţă şi l-a condus pe drumul potrivit.

Incidentul a fost surprins pe cameră de către Sam Napper, de 27 de ani, care l-a descris pe bărbat drept "omul japonez de afaceri beat".

"Mă duceam acasă după cină când am dat nas în nas la propriu cu acest cetăţean pe scara rulantă dintre liniile de nord şi centrală ale staţiei Tottenham Court Road", a spus Sam.

"La început am crezut că făcea glume cu nişte colegi de la FX Trader, dar i-am văzut mersul clătinat şi mi-am dat seama că era singur. Unul câte unul, trecători îngrijoraţi au încercat să îl dirijeze în direcţia potrivită, fără rezultat. Într-un final, cineva a apăsat butonul de oprire de urgenţă. După o pauză de câteva secunde, s-a întors şi a plecat, de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic, fără să spună ceva şi lăsându-ne uimiţi", scrie în descrierea videoclipului postat pe YouTube.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici