Videoclipul lui Marius (ex-Akcent) şi al Giuliei se lansează săptămâna viitoare

Marius, fostul component al trupei Akcent, va lansa săptămâna viitoare primul videoclip din cariera solo, "Rain", piesă interpretată în duet cu Giulia.

337 afișări
Imaginea articolului Videoclipul lui Marius (ex-Akcent) şi al Giuliei se lansează săptămâna viitoare

Videoclipul lui Marius (ex-Akcent) şi al Giuliei se lansează săptămâna viitoare (Imagine: MediaPro Music)

Piesa "Rain" reprezintă primul extras de pe albumul "By Myself". Videoclipul melodiei a fost filmat pe parcusul a două zile toride, regia aparţinându-i lui Rocca, solistului trupei Firma, informează MediaPro Music.

"Am fost foarte emoţionat pentru că este primul meu clip ca artist solo. Am trăit cu intensitate fiecare secundă a filmărilor, m-am bucurat de fiecare moment, iar Giulia şi-a jucat foarte bine rolul", a spus Marius.

La rândul său, Rocca a fost mulţumit de modul în care s-au desfăşurat filmările. Alături de cei doi protagonişti, scenariul a fost completat de 20 de figuranţi îmbrăcaţi complet în negru.

"Şi Marius şi Giulia au reacţionat ca nişte profesionişti ţinând cont de faptul că a fost o filmare grea în care a fost implicată foarte multă figuraţie. Pe cameră s-a observat chemistry între ei şi exact asta căutam", a precizat Rocca.

Marius Nedelcu a semnat la începutul lunii iunie un contract cu casa de discuri MediaPro Music. La fel ca şi în cazul pieselor "Kylie", "Jokero", "King of disco" sau "Let’s talk about it", Nedelcu a scris singur versurile tuturor pieselor de pe primul său album solo.

Cântăreţul a anunţat, la începutul lunii aprilie, în cadrul emisiunii "Happy Hour", difuzată de Pro TV, că nu mai face parte din formaţia Akcent. Motivul despărţirii invocat de acesta a fost faptul că este foarte complicat să lansezi două proiecte în paralel.

Marius Nedelcu a aflat de la Cătălin Măruţă că cel care îl va înlocui în formaţie este Cornel, fost component al trupei Bliss.

GALERIE FOTO CU MARIUS ŞI GIULIA

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici