Videoclipul unui "nou" cântec al cântăreţului Michael Jackson a avut premiera pe Twitter - VIDEO

Casa de discuri Epic Records a lansat videoclipul unui "nou" cântec al cântăreţului Michael Jackson pe platforma de microblogging Twitter.

544 afișări
Imaginea articolului Videoclipul unui "nou" cântec al cântăreţului Michael Jackson a avut premiera pe Twitter - VIDEO

Michael Jackson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Iniţiativa reprezintă o reuşită majoră pentru această reţea de socializare, care este folosită de obicei pentru a furniza utilizatorilor ei link-uri către materialele publicate de alte site-uri şi reţele online.

Pentru a promova evenimentul, Twitter a creat o hartă care prezintă topul cu cele mai redistribuite pe Twitter piese lansate de megastar în diferite ţări, informează bbc.co.uk.

Cântecul, intitulat "A Place with no Name", provine de cel mai recent album postum al cântăreţului Michael Jackson, "Xcape", ce include o serie de cântece originale înregistrate de artistul american între anii 1983 şi 1999.

VEZI AICI VIDEOCLIPUL

Acel album a ajuns pe primul loc în topul britanic în luna mai.

Noua lansare a avut loc în aceeaşi săptămână în care Twitter a anunţat că intenţionează să aducă "mai multe videoclipuri pe peretele utilizatorilor".

Compania americană a anunţat, de asemenea, faptul că va obţine venituri suplimentare din taxarea "spaţiilor promovate".

"Oferim publicitarilor şansa de a-şi lansa reclamele pe baza unui nou model de publicitate de tipul «cost per view» (CPV)", a declarat David Regan, producător TV şi Video al companiei americane.

"Asta înseamnă că publicitarii vor fi taxaţi doar atunci când utilizatorul începe să vizualizeze acel material video", a adăugat el.

Twitter a început să difuzeze materiale video în 2012, atunci când a permis utilizatorilor să includă în mesajele lor link-uri de pe YouTube.

La începutul anului 2013, Twitter a lansat aplicaţia Vine, ce permite crearea unor fişiere video cu o durată de şase secunde, care pot fi difuzate în buclă pe peretele abonaţilor.

Reclamele video s-au dovedit o sursă majoră de venituri pentru principalul rival al Twitter, platforma Facebook. Dar, spre deosebire de compania lui Mark Zuckerberg, reclamele de pe Twitter nu vor începe să ruleze singure, în mod automat, imediat ce apar pe peretele utilizatorului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici