Videoclipuri regizate de Heath Ledger, lansate în curând

Două videoclipuri muzicale regizate de Heath Ledger, câştigătorul postum al Oscarului pentru cel mai bun actor în rol secundar în 2009, urmează să fie lansate în curând, informează bbc.co.uk.

102 afișări
Imaginea articolului Videoclipuri regizate de Heath Ledger, lansate în curând

Videoclipuri regizate de Heath Ledger, lansate în curând

Primul videoclip, realizat pentru trupa Modest Mouse din Seattle, constă într-un film de animaţie asociat piesei "King Rat".

Piesa "King Rat" este extrasă de pe albumul din 2007 al trupei, intitulat "We Were Dead Before The Ship Even Sank". Animaţia pentru acest clip a fost realizată de Daniel Auber, membru în echipa artistică condusă de regretatul actor, denumită "The Massive".

Isaarc Brock, solistul trupei Modest Mouse, a declarat că ideea unei colaborări cu Heath Ledger în calitate de regizor de videoclipuri muzicale i-a venit în momentul în care s-a întâlnit cu celebrul actor în timpul unei vizite pe care a făcut-o în Australia.

Heath Ledger a regizat un al doilea videoclip, pentru Grace Woodroofe, o artistă debutantă. Videoclipul realizat de Ledger este pentru un cover al piesei "Quicksand" (David Bowie), care este inclusă pe primul album al artistei, ce va fi lansat în curând.

În anii precedenţi, Heath Ledger mai regizase câteva videoclipuri pentru cântăreţul hip-hop australian N'fa şi pentru o piesă a regretatului cantautor Nick Drake.

Citeşte şi:

Heath Ledger, Oscar pentru cel mai bun rol secundar masculin

Heath Ledger, cea mai mediatizată vedetă a anului 2008 

Actorul Heath Ledger, gasit mort în locuinţa sa din New York 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici