Viggo Mortensen a participat la sărbătorirea a 100 de ani a clubului San Lorenzo

Actorul american Viggo Mortensen, suporter al echipei de fotbal San Lorenzo, a participat, marţi, la festivităţile de celebrare a 100 de ani de la înfiinţarea clubului argentinian, alături de alţi 15.000 de fani ai formaţiei din Buenos Aires.

12 afișări
Imaginea articolului Viggo Mortensen a participat la sărbătorirea a 100 de ani a clubului San Lorenzo

Viggo Mortensen a participat la sărbătorirea a 100 de ani a clubului San Lorenzo (Imagine: Mediafax Foto)

Mortensen, una dintre vedetele seriei de filme "Stăpânul inelelor", şi-a petrecut adolescenţa în Argentina. El a cântat şi a dansat pe străzile din Buenos Aires, pline de steaguri galben-albastre, cu ocazia sărbătoririi clubului San Lorenzo.

Clubul argentinian a fost creat la 1 aprilie 1908 de un grup de tineri condus de preotul Lorenzo Massa.

În cei 100 de ani de existenţă, San Lorenzo a câştigat zece titluri de campioană a Argentinei, primul în 1933 şi ultimul în 2007, şi două trofee continentale, Copa Mercosur în 2001 şi Copa Sudamericana în 2002.

Golgheterul din toate timpurile al formaţiei argentiniene este Jose Sanfilippo, campion cu San Lorenzo în 1959, cu 204 goluri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici