Vila în care a fost asasinat Gianni Versace, vândută la licitaţie

Luxoasa vilă din Miami în care a trăit creatorul de modă italian Gianni Versace, în care celebrul designer a fost asasinat în 1997, a fost vândută la licitaţie, marţi, cu 41,5 milioane de dolari unui grup imobiliar.

763 afișări
Imaginea articolului Vila în care a fost asasinat Gianni Versace, vândută la licitaţie

Vila în care a fost asasinat Gianni Versace, vândută la licitaţie cu 41,5 milioane de dolari (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Licitaţia pentru această vilă legendară din Florida s-a încheiat la suma de 41,5 milioane de dolari, acesta fiind ultimul preţ oferit de VM South Beach LLC. Este o afacere bună şi suntem bucuroşi", a declarat Lamar Fisher, un reprezentant al casei de licitaţii Fisher Auctions, organizatoarea evenimentului.

Doar trei cumpărători potenţiali au participat la licitaţie: grupul VM South Beach LLC, fiul magnatului Donald Trump, Eric, şi Glenn Straub, proprietarul cluburilor Palm Beach Polo şi Country Club.

Preţul de pornire pentru "Casa Casuarina", o vilă din anii 1930 care are 10 camere şi două terase, din care una dă spre plajă, era de 25 milioane de dolari. Vila are şi o piscină de 16 metri, placată cu mozaic şi aur de 24 carate. Multe dintre camerele vilei sunt decorate cu fresce pictate manual, marmură italiană şi vitralii din sticlă.

Gianni Versace a cumpărat proprietatea în 1992 cu 2,9 milioane de dolari. Designerul a cheltuit 33 milioane de dolari renovând-o şi adăugându-i o aripă nouă.

În 1997, Gianni Versace a fost împuşcat mortal în cap în faţa casei sale de criminalul în serie Andrew Cunanan, care s-a sinucis ulterior.

În ultimii ani, vila a fost transformată în hotel, dar, din cauza unor probleme financiare, proprietarii au decis să o scoată la vânzare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici