Vila în care a murit Michael Jackson, scoasă la vânzare pentru 23,9 milioane de dolari

Reşedinţa închiriată de Michael Jackson în cartierul Beverly Hills din Los Angeles, în care starul american a murit, din cauza unei supradoze de propofol, în iunie 2009, a fost scoasă la vânzare luni, pentru suma de 23,9 milioane de dolari.

553 afișări
Imaginea articolului Vila în care a murit Michael Jackson, scoasă la vânzare pentru 23,9 milioane de dolari

Vila în care a murit Michael Jackson, scoasă la vânzare pentru 23,9 milioane de dolari (Imagine: Hepta)

Potrivit site-ului TMZ.com, "o celebritate de prim rang" va vizita această reşedinţă în cursul zilei de joi.

Mauricio Umansky, directorul agenţiei imobiliare The Agency din Beverly Hills, a precizat că va prezenta proprietatea doar unor cumpărători serioşi, atent selecţionaţi, care au dovedit deja că au suficient de mulţi bani pentru a cumpăra acea vilă, relatează contactmusic.com.

Vila, pe care Michael Jackson o închiriase în 2009 şi în care locuia alături de cei trei copii ai săi, este în prezent complet goală. Reşedinţa are 13 băi, piscină, o casă pentru oaspeţi şi chiar un ascensor.

În decembrie 2011, mai multe obiecte din această vilă au fost scoase la vânzare, iar printre acestea s-au aflat tablouri de Maurice Utrillo şi Henri Rosseau, dar şi lumânări şi tacâmuri din argint.

Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, în urma unei "intoxicaţii grave" cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale şi în clinicile medicale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray.

Găsit vinovat de ucidere involuntară, medicul Conrad Murray a primit pedeapsa maximă în noiembrie 2011, fiind condamnat la patru ani de închisoare. Potrivit presei americane, Conrad Murray ar putea fi însă eliberat după ispăşirea a doi ani din această pedeapsă, din cauza supraaglomerării sistemului penitenciarelor din statul California.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici