Vin Diesel nu-l poate uita pe Paul Walker: Film dedicat fostului actor, postat pe Facebook - VIDEO

Actorul Vin Diesel, partenerul lui Paul Walker în seria "Fast and Furious/Furios şi iute" nu pare să se fi împăcat cu ideea că şi-a pierdut unul dintre cei mai buni prieteni. El a postat recent pe Facebook un filmuleţ dedicat actorului care şi-a pierdut viaţa pe 30 noiembrie, într-un accident de automobil.

4356 afișări
Imaginea articolului Vin Diesel nu-l poate uita pe Paul Walker: Film dedicat fostului actor, postat pe Facebook - VIDEO

Vin Diesel nu-l poate uita pe Paul Walker: Film dedicat fostului actor, postat pe Facebook - VIDEO

Filmuleţul, care are o durată de aproximativ 19 minute, conţine imagini surprinse cu cei doi actori în afara platourilor de filmare.

Înregistrarea a fost postată pe adresa de Facebook a lui Vin Diesel şi a strâns în numai câteva zile peste un milion de like-uri şi peste 120.000 de share-uri.

VEZI AICI FILMUL LUI VIN DIESEL

După moartea prietenului său, Vin Diesel s-a ocupat ca imaginea lui Paul Walker să rămână vie în inima fanilor, postând numeroase fotografii sau mesaje pe pagina sa de Facebook sau participând la mai multe evenimente.

Paul Walker (40 de ani) şi Roger Rodas (38 de ani) au decedat într-un accident rutier în luna noiembrie a anului 2013. Potrivit raportului medicului legist, testele efectuate asupra cadavrelor celor doi au fost negative în ceea ce priveşte consumul de alcool şi droguri, inclusiv cocaină, opiacee şi marijuana. Raportul a inclus şi o descriere a accidentului, de la Departamentul de poliţie din Los Angeles, datată 1 decembrie, la o zi după tragica întâmplare, unde se preciza că automobilul în care se aflau cei doi prieteni, un Porsche Carrera GT, circula "cu o viteză riscantă, aproximativ 160 de kilometri/ oră".

Cu toate acestea, un purtător de cuvânt al Departamentului de poliţie a spus că ancheta privind circumstanţele accidentului nu a fost finalizată şi nu există o concluzie definitivă cu privire la viteza automobilului în momentul impactului.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici