Viorel Lis şi Marinela Niţu participă la "Serviţi, vă rog"

Viorel Lis, Marinela Niţu, Andreea Tonciu şi Mihai de la Hi-Q vor face demonstraţia îndemânării, a talentului gastronomic şi a ospitalităţii lor, vineri şi sâmbătă seară, de la ora 20.30, la Pro TV, în emisiunea "Serviţi, vă rog".

280 afișări
Imaginea articolului Viorel Lis şi Marinela Niţu participă la "Serviţi, vă rog"

Viorel Lis şi Marinela Niţu participă la "Serviţi, vă rog" (Imagine: ProTv)

Andreea Tonciu va ajunge să se certe ca la uşa cortului cu clienţii pensiunii, care îi vor părea prea mofturoşi şi pretenţioşi. Andreea Tonciu îşi va da toată silinţa să-i mulţumească pe clienţi, va spăla vasele, va găti, va încerca să îngrijească animalele cum poate ea, însă ei tot nemultumiţi vor fi. Andreea va răbufni şi îşi va "părăsi" clienţii şi va lipsi de la votarea care decide gazda săptămânii şi, de fapt, familia care va câştiga o vacanţă de vis pentru prima dată împreună.

Marinela Niţu va demonstra că viaţa la ţară este chiar pe placul ei, iar îngrijitul animalelor este floare la ureche. Cu pricepere şi cunoaştere, Marinela va mulge vaca, capra şi oaia şi va cosi. Totuşi gătitul îi va da mari emoţii vedetei, care cu greu va găsi cantităţile potrivite de borş şi mirodenii pentru a drege ciorba şi va oscila în a calcula corect timpul de preparare a checului.

Cu toate acestea, ea se va revanşa la alte sectoare şi îl va seconda cu succes pe Viorel Lis în construirea unei cuşti pentru iepuri. La finalul operaţiunii, Viorel Lis va avea o reacţie desprinsă parcă din vremurile în care era primar al Capitalei.

El va acoperi cu mândrie "construcţia" cu un afiş pe care va scrie "construit de Viorel Lis şi Marinela Niţu". Aventura "Serviţi, vă rog" a fost acceptată de Viorel Lis tocmai pentru a-i demonstra soţiei lui, Oana, că este priceput la multe treburi gospodăreşti. Dar, printre îndeletniciri bucătăreşti, gătit crema de zahăr ars şi stat cu copiii, fostul primar al Capitalei va da fuga la teletext, pentru a fi la curent cu rezultatele meciurilor pe care a pariat.

Deşi crede că experienţa "Serviţi, vă rog!" este uşoară şi amuzantă, Mihai de la Hi-Q va întâlni un Nea Marin pus pe fapte mari şi pe treburi grele de împărţit vedetelor. Lui Mihai îi va pieri zâmbetul de pe buze încă de la început, când va vedea că trebuie să doarmă în aceeaşi cameră cu Viorel Lis. Cu argumentul că nici cu Florin nu doarme când merg la concerte în ţară, Mihai îşi va lua bagajul şi va alege să doarmă în sala de mese. Următoarea noapte, însă, Mihai va alege să îşi odihnească oasele obosite de atâta muncă pe un pat pliant, tot în camera cu Viorel Lis, unde va fi mult mai confortabil decât în sala de mese. Mihai va bifa şi chinul dat de o alergie la fân, dar şi experienţa de a fi târât de vacă în momentul în care o duce la păscut şi aceea de a fi lovit de măgăruşul pe care toată lumea îl alintă.

La capitolul gătit, salvarea lui Mihai va veni de la mama lui, care-i va da cele mai preţioase indicaţii pentru a face o ciorbiţă cât mai gustoasă. El însă se va remarca la sectorul inventivitate, pentru că îi va folosi pe copiii din pensiune, nedezlipiţi de el, să "asambleze" frigărui pe bandă rulantă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici