Vis devenit realitate pentru o femeie de 79 de ani care a călătorit în 193 de ţări

  • Luisa Yu, în vârstă de 79 de ani, a realizat un impresionant tur mondial, vizitând fiecare dintre cele 193 de ţări membre ale ONU.
  • Prin experienţele sale, Yu demonstrează că curajul şi perseverenţa pot transforma visele în călătorii incredibile.
552 afișări
Imaginea articolului Vis devenit realitate pentru o femeie de 79 de ani care a călătorit în 193 de ţări

Sursa foto: Facebook

Luisa Yu, o femeie în vârstă de 79 de ani din Filipine, şi-a îndeplinit visul de-o viaţă de a călători în fiecare ţară din lume, un obiectiv pe care şi-l dorea încă de la vârsta de 23 de ani, scrie ABC News.

Periplul a debutat în Statele Unite, Yu călătorind iniţial în interiorul ţării datorită vizei.

Trecând de la o carieră în tehnologia medicală la a deveni agent de turism, a obţinut flexibilitatea necesară pentru a-şi urmări pasiunea pentru călătorii. Pe parcursul a cinci decenii, Yu a călătorit pe continente, experimentând culturi şi istorii diverse, de la Europa la Asia, Africa şi Orientul Mijlociu.

Determinarea sa de a vedea cu propriii ochi bogăţia fiecărei destinaţii a depăşit orice îngrijorare legată de siguranţă. Yu şi-a completat călătoria ambiţioasă pe 9 noiembrie 2023, marcând evenimentul în Serbia, unde prietenii i-au pregătit o surpriză cu ocazia sărbătorii.

Reflectând asupra călătoriilor sale, ea subliniază aspiraţiile universale împărtăşite de oameni din întreaga lume, evidenţiind importanţa bunătăţii şi generozităţii întâlnite pe parcurs.

Încurajându-i pe alţii să-şi urmeze visele de călătorie fără ezitare, Yu crede că unde există voinţă, există întotdeauna o cale, îndemnând indivizii să profite de oportunităţi şi să abordeze diversitatea lumii. Ea a vizitat toate cele 193 de ţări membre ale Organizaţiei Naţiunilor Unite.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici