Viţa de Vie - concert aniversar acustic la Opera Naţională Bucureşti, pe 20 martie

Trupa Viţa de Vie sărbătoreşte 15 ani de activitate cu un concert acustic pe scena Operei Naţionale Bucureşti, pe 20 martie, au declarat pentru MEDIAFAX organizatorii.

590 afișări
Imaginea articolului Viţa de Vie - concert aniversar acustic la Opera Naţională Bucureşti, pe 20 martie

Viţa de Vie - concert aniversar acustic la Opera Naţională Bucureşti, pe 20 martie (Imagine: Sebastian Sascau/Mediafax Foto)

Concertul va începe la ora 20.00, iar intrarea în Opera Naţională se va face de la ora 19.00.

Înainte de concertul de la Bucureşti, trupa va avea un concert aniversar acustic şi la Filarmonica din Timişoara, pe 8 martie.

Biletele se găsesc în reţeaua Eventim- magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti -, la Filarmonica Banatul şi online pe eventim.ro. Preţurile biletelor sunt de 30 de lei, 50 de lei şi 70 de lei.

Viţa de Vie nu este singura trupă care susţine un concert aniversar pe scena Operei Naţionale. Kumm a sărbătorit 10 ani de activitate pe scena Operei Naţionale, iar Phoenix şi-a prezentat proiectul ce îmbina muzica simfonică şi rockul, "Symphoenix", pe aceeaşi scenă, în urmă cu doi ani.

Viţa de Vie este una dintre cele mai cunoscute trupe de rock din România, cu albume precum "Fenomental" şi Exxtra" şi hituri precum "Basul şi cu toba mare", "Liber" şi "Visare".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici