Vladimir Putin a cântat la un concert caritabil - VIDEO

Premierul rus, Vladimir Putin, şi-a arătat talentul de muzician acceptând să cânte la pian şi să intoneze melodia Blueberry Hill, în faţa mai multor vedete, în timpul unui concert caritabil la Sankt Petersburg.

511 afișări
Imaginea articolului Vladimir Putin a cântat la un concert caritabil - VIDEO

Vladimir Putin a cântat la un concert caritabil (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Printre vedetele invitate la această gală figurau Sharon Stone, Monica Belucci şi Mickey Rourke, informează Guvernul rus pe site-ul său, adăugând că Putin a stat la o masă la care se afla actriţa italiană Ornella Muti.

Întrebat dacă acceptă să cânte, vineri seara, Vladimir Putin a răspuns: "La fel ca majoritatea oamenilor, eu nu ştiu nici să cânt, nici să dansez, dar îmi place să o fac". Apoi s-a îndreptat spre scenă şi s-a aşezat la pian.

El a ales să cânte "Unde începe patria mamă", un cântec celebru din perioada sovietică, pe care l-a mai interpretat la pian în iulie, cu un grup de zece agenţi ruşi acuzaţi de spionaj şi expulzaţi de Statele Unite.

Putin a luat apoi microfonul şi a încântat publicul cântând în engleză puţin din melodia "Blueberry Hill", a lui Louis Armstrong, acompaniat de o formaţie de jazz.

Un reportaj al televiziunii ruse l-a arătat pe premier în mijlocul unei mulţimi de vedete, alăturându-se formaţiei ruse de rock Zemlian, pentru a cânta melodia favorită a cosmonauţilor, interpretată în mod tradiţional la cosmodromul Baikonur, înaintea oricărei lansări.

La sfârşitul lui noiembrie, în timpul unui summit privind salvarea tigrului, la Sankt Petersburg, premierul rus i-a mulţumit actorului american Leonardo DiCaprio pentru prezenţa sa, în pofida problemelor de avion, spunându-i că este "un bărbat adevărat".

Într-o conversaţie călduroasă cu liderul rus, Leonardo DiCaprio a evocat originile sale ruse, afirmând că doi dintre bunicii săi erau ruşi şi se numeau Smirnov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici